11 / 05 / 2024

Kahramanmaraş su kanalı

Kahramanmaraş su kanalı

Kahramanmaraş'ta su kanalı inşaatında göçük oldu. Alınan bilgiye göre, Haydarbey Mahallesi'nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Deprem bölgesindeki 100 bin konutun su teminini DSİ yapacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek projelere içme ve kullanma suyunun Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından sağlanacağını dile getirdi.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası düzenlenecek! Tam 8 kanal yayınlayacak!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 15 Şubat'ta sekiz Türk ulusal televizyon kanalı depremzedelere yardım için yayın yapacak.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

DSİ en az ilkokul mezunu, KPSS şartsız, 18-50 yaş arası işçi alıyor! İşte başvuru şartları...

Devlet ve Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ en az ilkokul mezunu sınavsız su kanalı işcisi alımı yapacağını duyurdu. İşte DSİ personel alımının ayrıntıları...

DSİ en az ilkokul mezunu, 18-50 yaş arası, KPSS şartsız işçi alacağını duyurdu! Başvurular başladı elinizi çabuk tutun! 

Devlet ve Su İşleri (DSİ) personel alımına son gaz devam ediyor. DSİ en az ilkokul mezunu su kanalı işcisi alımı yapacağını ilan etti. İşte DSİ personel alımının detayları...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Kanal İstanbul, kentin doğal yapısını değiştirecek mi? 

Kanal İstanbul projesinin hayata geçmesi durumunda şehrin toplam su ihtiyacının neredeyse yüzde 29’unu karşılayan barajlardan Sazlıdere yıkılacağı belirtiliyor. Aynı zamanda Terkos Gölü’ne tuzlu su karışacağı ve su havzalarının yok olacağı da iddia ediliyor. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul tamamen bu ihtiyaçtan doğmuş alternatif bir su yoludur" dedi.

Kahramanmaraş su kanalı Haberi

Kahramanmaraş su kanalı

Alınan bilgiye göre, Haydarbey Mahallesi'nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. 


İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 


Toprak altında kalan ve kurtarma ekiplerince bulundukları yerden çıkarılan Mustafa Nacar ve Mehmet Furtaş, 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı.


Bu arada sağlık ekiplerinin ayak kısmı toprak altında kalan işçiye kalp masajı yaptığı...