05 / 05 / 2024

kahramanmaraş su ve atık su projesi

kahramanmaraş su ve atık su projesi

Avrupa Birliği fonları ve ulusal kaynaklar vasıtasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı planlanan ve yaklaşık 600.000 kişiye hizmet edecek.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

İzmir'deki deprem faylarında sıcak su ve gaz çıkışı tespit edildi!

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Tuzla ve Gülbahçe fayı üzerinde sıcak su kaynakları, gaz çıkışları ve sıvılaşmaya dair izlere rastlandı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Kahramanmaraş Karaelbistan ve Çiçek imar planlarında sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan'da Çiçek ve Karaelbistan Mahelleleri için imar planında son aşamaya gelindi. Elbistan Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergül   Özdemir tarafından kuruldu. 

kahramanmaraş su ve atık su projesi Haberi

kahramanmaraş su ve atık su projesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Kahramanmaraş Su ve Atık Su Projesi” başlangıç toplantısı düzenlenecek.


Avrupa Birliği fonları ve ulusal kaynaklar vasıtasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı planlanan ve yaklaşık 600.000 kişiye hizmet edecek olan “Kahramanmaraş Su ve Atıksu Projesi’nin başlangıç toplantısı 07 Eylül 2015 tarihinde saat 10:00’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız’ın ve teknik ekibin katılımıyla yapılacak. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.


Yapım işinin tamamlanmasıyla hem Kahramanmaraş’ta atık su arıtma tesisi inşa edilecek ve içme suyu şebekesi iyileştirilecek hem de Kahramanmaraş halkına Avrupa Birliği standartlarında su ve atık su yönetimi hizmetleri sağlanacak. Bu sayede...