05 / 07 / 2024

Kahramanmaraşta 800 bin metrekare yol yapıldı

Kahramanmaraşta 800 bin metrekare yol yapıldı

Kahramanmaraş'ta Onkişubat Belediyesi, ulaşımda yine rekor kırıyor. 26 mahallede 350 sokağı asfaltla kaplayan belediye bugüne kadar tam 800 bin metrekare yol yaptı.

Kocaeli Arcadia Homes'ta villalar 4 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim!

Arcadia Homes, Uzunoğlu İnşaat tarafından Kocaeli'nin en gözde semtlerinden biri olan Kartepe'de inşa ediliyor. Arcadia Homes'ta villa fiyatları ise 4 milyon 800 bin liradan başlıyor. Kocaeli Arcadia Homes'ta hangi tip villalar yer alıyor?

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da ise 7 bin 881 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraşlılar müjde! 9 bin 800 deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 9 bin 800 deprem konutunun yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Kahramanmaraş'ta Depremzedelere Fazla Mesai ve Tazminat Kararı: Listedekilere 6 Ay Boyunca 2 Bin 59 TL Verilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar ile Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde çalışan kamu personeline deprem tazminatı ve fazla çalışma ücreti ödeneceği duyuruldu. Bu kararın detayları da açıklandı ve 6 aylık süre boyunca geçerli olacak...

Kahramanmaraşta 800 bin metrekare yol yapıldı Haberi

Kahramanmaraşta 800 bin metrekare yol yapıldı

Teknik ve fiziki belediyeciliğin öncüsü olmaya devam ettiklerini ve son teknoloji ürünü asfalt üretim tesisinin hizmete geçmesinin ardından çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "26 mahallede serim işlemi tamamlandı. Şu ana kadar 350 sokağı asfaltladık. Bugüne kadar yapılan yol miktarı 800 bin metrekare" dedi. 


120 BİN TON ASFALT 

Köy ve beldelerden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerindeki ulaşım sorununu kilit parke ile çözen Onikişubat Belediyesi, vatandaşlarından alkış almıştı. Geride kalan 1,5 yıllık süreçte yaklaşık 5 milyon metrekare kilit parke yol yapan belediye, son bir ayda adeta asfalt seferberliği başlattı. Barbaros, Sümbüllü, Gayberli, Piri Reis, Mağralı, Necip Fazıl, İstiklal, 5 Nisan, Binevler, Dumlupınar ve Oruç Reis mahalleleri başta olmak üzere 26 mahallenin cadde ve sokaklarını asfaltla kapladı. Yaklaşık 120 bin ton asfalt...