02 / 05 / 2024

KalDer Mesaya plaket verdi

KalDer Mesaya plaket verdi

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Tokat'taki inşaat işçilerine plaket!

Tokat’ta bir inşaatta düzenlenen törenle plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilen işçiler, ilk defa plaket almaktan heyecan ve onur duyduklarının söyledi.

Mersin'de Dünya İç Mimarlar Günü kutlandı!

MERSİN'de il temsilciliği hakkı kazanan İç Mimarlar, Dünya İç Mimarlar Günü'nde bir araya geldi. Konuşmanın ardından, buluşmaya katkı sunan sponsorlar ve protokol üyelerine plaket takdim edildi.

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

KalDer Mesaya plaket verdi Haberi

KalDer Mesaya plaket verdi


Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu.


Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Evren Ünver’i ziyaret eden KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Karyağdı, Mesa’nın KalDer üyeliğinde 15.yılı doldurduğunu hatırlatırken, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu. 


KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karyağdı ve beraberindeki heyeti Mesa Holding’de kabul eden Evren Ünver de; Mesa’nın 47 yıllık köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatırken KalDer üyeliğinde 15.yıl plaketini sevinçle aldıklarını söyledi. Ünver; “Mesa; mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdürecektir. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz. KalDer’e desteğimiz de sürecek” dedi. 


İstanbul merkezli KalDer ;Türkiye’de yönetim kalitesini yükseltmek ve toplumda mükemmelik kültürünü yaygınlaştırmak için 25 yıldır Türkiye genelinde...