30 / 04 / 2024

kale alarm satış fiyatı

kale alarm satış fiyatı

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 

TOKİ Muş Merkez Kale projesindeki 17 iş yeri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale projesinde yer alan 17 adet iş yeri yarın itibariyle satışa çıkıyor. 

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Tina Wilcox, Kid Cann'in evini satın aldı!

Bir mağazalar zincirinde en son üst düzey yönetici (CEO) olarak çalışıp emekli olan Tina Wilcox, Minneapolis'e yerleşti. Wilcox, ünlü gangster Kid Cann'e ait olan kale evi satın alarak yeniden tasarladı.

3S Kale Firuze Konakları satış fiyatları!

3S Kale Firuze Konakları satış fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. 3S Firuze Konakları'nda banka kredili ödemelere yüzde 10 iskonto uygulanıyor...

Avrupa Konutları Kale 2 satış ofisi!

Avrupa Konutları Kale 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Avrupa Konutları Kale 2'de teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

3S Kale Topkapı projesi Eylül'de satışta!

3S Kale Topkapı projesini 2017 sonbaharında satışa çıkarmayı planlıyor. 10 bin 180 metrekare alan üzerinde yükselecek olan 3S Kale Topkapı'da 30 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

kale alarm satış fiyatı Haberi

kale alarm satış fiyatı

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.



Türkiye’nin özellikle kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding’in bünyesindeki alarm izleme merkezi, Kale Alarm, güvenlik konusunda aklınıza gelebilecek her tür tehlikeye karşı evinizi ve işyerinizi korur; çünkü Kale Alarm “güvenlik işini ciddiye alır!"


Kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli çözüm önerileri sunan Kale Alarm, alarm çözümlerinde yeni ve cazip ödeme seçenekleri ile daha çok ev ve işyerine giriyor. Bugün Türkiye’de binlerce ev ve işyeri, güvenliğin gerçek adresi Kale Endüstri Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Alarm tarafından korunuyor.


Kale Alarm ile ev veya...