24 / 05 / 2024

Kale Alarm ve Vodafone esnafa özel kampanya

Kale Alarm ve Vodafone esnafa özel kampanya

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kale Alarm ve Vodafone esnafa özel kampanya Haberi

Kale Alarm ve Vodafone esnafa özel kampanya

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor. Kale Alarm sisteminden yararlanan esnaf, Vodofone esnaf tarifesi kapsamında cep telefonu üzerinden her an her yerde iş yerindeki alarmını yönetebiliyor. Böylece kapatıp çıktığında aklı dükkanda kalmıyor!


Dükkanını hırsızlığa karşı güven altına almak isteyen ama ‘alarm taktırmak çok pahalı’ diyen esnafın imdadına Kale Alarm ve Vodafone yetişiyor! Türkiye’de güvenliğin adresi olan, Kale Alarm ile işletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren Vodafone İş Ortağım'ın hayata geçirdiği kampanya, esnafın güvenlik ihtiyacını da karşılıyor. Vodafone’un Esnaf tarifelerine geçen esnaf, Kale Alarm’ın sistemini dört ay ücretsiz kullanabiliyor. Böylece dükkanını kapatıp giden esnafın aklı iş yerinde kalmıyor, cep telefonu...