01 / 05 / 2024

Kale ile dört dörtlük yalıtım

Kale ile dört dörtlük yalıtım

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor...

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Dört ayrı gözde dört ayrı yemek yapmak bu teknoloji ile mümkün! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok geniş bir aileyiz ve yemek yemeyi çok seviyoruz diyenler için Kumtel, dört ayrı ve farklı büyüklüklerde tasarlanmış set üstü ocakta yer alan gözler sayesinde, aynı anda birden fazla yemek pişirmek mümkün oluyor.

Dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Engin Avcı dolar için kritik tarihi açıklayarak doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerini unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar 6 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Öyle bir rakam geldi ki! Elinde doları olanlar dört döndü! Acil bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 6 gün içinde ne kadar olacağını açıkladı. Öyle bir rakam verdi ki, elinde dolar olanlar dört döndü. İşte o dolar yorumu...

Dolar bıçak sırtında! Bir sabah ansızın uyanacaksınız dolar 35 TL olmuş!  Elinde dolar olanlar gözünüzü dört açın 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların ansızın 35 lira olacağını söyleyerek elinde dolar olan yatırımcıların gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Turizm teşvikine ilişkin kanun teklifinin ilk dört maddesi komisyonda kabul edildi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk dört maddesi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Kale ile dört dörtlük yalıtım Haberi

Kale ile dört dörtlük yalıtım

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor. ‘Taşyünü’, ısı yalıtımının yanı sıra, ses ve yangın yalıtımı da sağladığı yapılarda üst düzey konfor ve güvenlik sunuyor. 

‘Kale Mantolama’ ile gerçekleştirdiği yalıtım sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunarak Türkiye’de bir ilke imza atan Kalekim, tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Isı yalıtımında, sistemin bütün olarak performansına önem veren Kalekim; ‘Kale Mantolama’ sistemi ile binaları her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruyarak, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor. 

Birkaç yılda maliyetini karşılayan yalıtım sistemi ile uzun ömürlü tasarruf

Isı...