18 / 05 / 2024

Kale Trendler etkinliği

Kale Trendler etkinliği

3 Nisan'da gerçekleşecek olan Kale Trendler etkinlik serisi kapsamında Aydan Volkan konferans verecek...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Konut sektöründe trendler değişti!

Pandemiyle beraber konut sektöründe trendler değişti. Yeni ev arayan kişiler, birçok farklı taleple geliyor. Peki yeni ev alacak kişiler hangi kriterlere dikkat ediyor? İşte ayrıntılar...

Konut alımında trendler değişti!

Artık konutların her bir köşesi için ‘nasıl daha işlevsel hale getirilebilir diye düşünüyoruz. Açıkçası estetik kaygılar ikinci planda kaldı. Konut alımında trendler değişti. Peki artık konut alınırken nelere dikkat ediliyor?

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

TOKİ Muş Merkez Kale projesindeki 17 iş yeri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale projesinde yer alan 17 adet iş yeri yarın itibariyle satışa çıkıyor. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 etkinliği 29 Kasım'da!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) tarafından ortaklaşa hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2019 raporunun sonuçları 29 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Kale Trendler etkinliği Haberi

Kale Trendler etkinliği

Kale Trendler etkinlik serisinin 3 Nisan’daki konuğu mimar Aydan Volkan,  Kale Grubu’nun Levent’teki merkez ofis binasında bulunan konferans salonunda deneyim ve görüşlerini paylaşacak. Çok sayıda ödüllü projeye imza atan başarılı mimar Aydan Volkan konferans verecek.


Yer:  Kale Grubu - Büyükdere Cad. 

Kaleseramik Binası Levent -...