03 / 05 / 2024

KaleKent Konutları tapu teslim töreni ne zaman

KaleKent Konutları tapu teslim töreni ne zaman

İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen ve 1471 daireden oluşan KaleKent’te tapular daire sahiplerine barbekü partisiyle teslim ediliyor.

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

Müstakil tapu nedir? Müstakil ve hisseli hakkında bilgiler!

Müstakil evlere olan talep, pandemiyle birlikte arttı. Apartman dairelerini tercih etmeyen kişiler, ev veya gayrimenkul yatırımı için müstakil ev almayı daha uygun buluyor. Bu evlerin tapusu ise diğer konutların tapusundan farklı. Peki müstakil tapu nedir ve nasıl alınır?

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

Konut tapu harcı 2021!

2021 yılında satışa konu olan konutlar için ne kadar tapu harcı ödenecek? Konut tapu harcı 2021 ne kadar oldu? İşte konut tapu harcı oranı 2021...

Emlak sektöründen tapu harcı ve KDV indirimi talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Emlak sektörü olarak Hükümetten tapu harcı ve KDV indiriminin 2020 yılında devam etmesini ve ayrıca Kamu bankalarının 0.79 konut kredisinin peni ve eski konutların alım-satımlarında geçerli olmasını talep ediyor ve istiyoruz” dedi.

Konut tapu harcı 2020!

2020 yılında satışa konu olan konutlar için ne kadar tapu harcı ödenecek? Konut tapu harcı 2020 ne kadar oldu? İşte konut tapu harcı oranı 2020...

Tapu Genel Müdürlüğü, Değerli Konut Vergisi sorgulama sayfası açtı!

Konutlarının değeri 5 milyon TL olan vatandaşlar, belirli oranlarda vergi ödeyecek. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, internet sitesinde vatandaşların konutlarının değerlerini öğrenebilecekleri yeni bir sayfa açtı. 

Konut tapu harcı 2019!

2019 yılında satışa konu olan konutlar için ne kadar tapu harcı ödenecek? Konut tapu harcı 2019 ne kadar oldu? İşte konut tapu harcı oranı 2019...

Arnavutköy Vefa Konutları'nda tapu sevinci!

Arnavutköy Belediyesi hayata geçirdiği 720 daireli Vefa Konutları’nın 2. Etap tapularını hak sahiplerine teslim etti.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Arnavutköy VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı. 720 daireden oluşan projede tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi.

Bitlis'teki afet konutlarının tapu sorunu çözülecek!

Bitlis'te halk bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda afet konutlarının tapu sorununun çözümü için harekete geçildiği belirtildi.

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

KaleKent Konutları tapu teslim töreni ne zaman Haberi

KaleKent Konutları tapu teslim töreni ne zaman

İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen ve 1471 daireden oluşan KaleKent’te tapular daire sahiplerine barbekü partisiyle teslim ediliyor.


LİV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 3S Kale Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yapacağı etkinlikte mangal partisinin yanı sıra, canlı klasik müzik dinletisi, sokak satıcılarının ikramıyla birlikte sürpriz hediyeler dağıtılacak.


Etkinlik 29 Kasım 2015 Pazar saat 14.00’da başlayacak.



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..


Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale işbirliği ile hayata geçirilen 1471 dairelik Kale Kent projesinde tapu teslimi 29 Kasım...