17 / 07 / 2024

kalekim sertifika

kalekim sertifika

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, ürünlerinin kalite performansının ve sistem gerekliliklerinin uluslararası alanda yeniden tescillenmesiyle, güvenilir marka imajını pekiştirdi...

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı başladı!

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı. Sertifika programının programına katılım ücreti 4 bin TL + yüzde 8 KDV. 

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde müteahhit sertifika programı açıldı!

Türkiye'nin ilk müteahhit sertifika programı açıldı. Program, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hayata geçiriliyor. Müteahhit sertifika programına katılmak için üniversite şartı aranmıyor.

Gayrimenkul Sertifika Programı'nda son gün 21 Ekim!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığı ile gerçekleştirilecek sertifika programına 21 Ekim'e kadar müracaat edilebiliyor..

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 30 Eylül'de başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''14. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 30 Eylül'de başlıyor.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcının hakları güvence altında!

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcılar güvence altında!

Gür Law Hukuk Bürosu ortaklarından Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi ile ilgili görüşlerini paylaştı. Apak, yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlattı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

TOKİ'nin garantör olduğu gayrimenkul projelerinde küçük yatırımcı da gayrimenkul sertifikası ile pay sahibi olabilecek. Peki Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

kalekim sertifika Haberi

kalekim sertifika



Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, ürünlerinin kalite - performansının ve sistem gerekliliklerinin uluslararası alanda yeniden tescillenmesiyle, güvenilir marka imajını pekiştirdi. Kalekim, geçen yıl Fransa’dan “CSTB Belgesi” aldığı ürünleri “1051 Kalekim”, “1052 Kalekim Beyaz” ve “1054 Technoflex”in, bu yıl tekrar denetimden geçerek onaylanmasıyla kalite belgesini korudu.  


Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle sektörün öncü markası olmaya devam eden Kalekim, Fransa’da yapı malzemeleri sistemlerinde araştırma yapan ve teknik onay veren CSTB (Centre Scientifique du Techniques Batiments) kuruluşundan, 2012 yılında “CSTB Belgesi” almaya hak kazandı. 


2013 yılı Mayıs ayında CSTB tarafından gerçekleştirilen gözetim denetimine giren Kalekim, seramik uygulamaları ürün grubunda yer alan seramik yapıştırıcıları “1051 Kalekim”, “1052 Kalekim Beyaz” ve “1054 Technoflex” ürünleri ile ilgili standart kriterlerini ve sistem gerekliliklerini sağladığı için, sahibi olduğu “CSTB...