02 / 05 / 2024

kaleseramik Cersaie fuarı

kaleseramik Cersaie fuarı

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Kale'nin yeni ürünleri İtalya'da görücüye çıktı!

İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından Kaleseramik; 2014-2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi İtalya’da gerçekleştirdi...

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.

Ege Seramik'ten KYBELE serisi!

Ege Seramik evlerinizi son moda tasarımlar ve göz alıcı en son teknolojiye sahip ürünler ile değiştirmeye devam ediyor.İtalya Cersaie fuarında kullanıcıların beğenisine sunulan KYBELE ile artık mekânlar daha sade, daha şık.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

kaleseramik Cersaie fuarı Haberi

kaleseramik Cersaie fuarı

Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu arasında gösterilen Kaleseramik, Bolonya’da 24-28 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Toplam 703 metrekarelik alanda stant açan firma, örnek ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik “Cersaie’ye katılan ilk Türk firması olarak, tam 31 yıldır İtalyan tüketici ve profesyonellerin yanı sıra, farklı coğrafyalardan gelen katılımcılarla buluşuyoruz. Bu yıl ilk kez Cersaie’de sergilediğimiz, özgün tasarıma sahip yenilikçi ürünlerimizle, tüketici ve mimar ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığımıza inanıyoruz. İnovatif ürün grubumuzun en güzel örneklerinden biri olan, dünyanın en büyük, en esnek ve en ince porselen seramiklerinden Kalesinterflex’i de, fuarda tüketiciyle buluşturduk. Özellikle 2018 Truva Yılı’nda, Çanakkale Seramik markamızın hayata geçirdiği ve Can Yalman’ın imzasını taşıyan ‘Truva Koleksiyonu’nu,...