07 / 05 / 2024

kalın yalıtım

kalın yalıtım

İzocam Dünya Konut Günü’nde Multi Konfor Evler ile kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Binalarda yalıtım 10 milyon dolarlık açık kapatır!

İZODER Başkanı Levent Pelesen,  Türkiye'nin cari açığının, yalıtım ile 10 milyar dolar azaltılabileceğine" dikkat çekiyor.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

Yangın yalıtımında öncelik korunmak ve kurtulmak!

Yalıtım konusunda kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaç edinen İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), yangında önceliğin korunmak ve kurtulmak olduğuna dikkat çekti

İzocam kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor!

İzocam Dünya Konut Günü’nde Multi Konfor Evler ile kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor

2017 yalıtımın yılı olacak!

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’inin ısıtma amaçlı tüketildiğini belirten Persan Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, “2017’de yalıtımı olmayan bina kalmayacak” dedi.

Binaların zarar görmemesi için su yalıtımı yapılmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Binaların zarar görmesindeki en büyük etken korozyon" diyerek su yalıtımının önemine vurgu yaptı.

kalın yalıtım Haberi

kalın yalıtım


Yalıtım kalınlıkları, konutların daha konforlu yaşam alanlarına dönüşmeleri için temel gereklilikler arasında yer alıyor. Yalıtım malzemesinin kalın uygulanması sistemdeki diğer maliyetleri yükseltmeden, tasarrufun orantılı bir şekilde artırılmasını sağlıyor. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Dünya Konut Günü’nde kalın yalıtım uygulamalarının önemini bir kez daha hatırlatarak yalıtımın bölgelere göre farklı uygulamalarına hassasiyetle uyulması gerektiğinin altını çiziyor.


Yalıtım ürünlerinin çeşitliliği ve kullanım detayları konusunda ülkemiz son derece ileri olmasına rağmen yalıtım kalınlıklarının yetersiz olması nedeniyle yapılan yatırımlar etkili sonuçlar vermiyor. Bu nedenle ülkemiz yalıtım sektöründe şu an üzerine dikkat çekilmesi gereken öncelikli konu "yalıtım kalınlığı" olarak karşımıza çıkıyor. Dünya Konut Günü’nde yalıtım kalınlıklarına değinen İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, “yalıtım konusunda yapılan en büyük hata, ince ve kalitesiz yalıtım malzemesi kullanılıyor olması... Daha...