07 / 05 / 2024

 Kalyon Holding inşaat

 Kalyon Holding inşaat

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

 Kalyon Holding inşaat Haberi

 Kalyon Holding inşaat

8-10 mart tarihleri arasında düzenlenen Ortak Akıl Çalıştayı, 8 Mart akşamı Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Cemal Kalyoncu, Kadınlar Günü’nü kutladı. Kalyoncu sözlerini şöyle sürdürdü; "Şirket olarak 45. yılımız olsa da rahmetli babam 70 yıl önce ailemizi sektörle tanıştırmıştı. Hep birlikte başarılarla dolu 45 yılı geride bıraktık. Kalyon’u bir dünya markası haline getirdik. Bugün Katar’dan Arnavutluk’a, Özbekistan’dan Peru’ya kadar büyük bir coğrafyada Kalyon’la çalışma taleplerini yoğun bir şekilde görüyoruz. Farklı sektörlerde iz bırakan büyük projelere, dev eserlere sizlerle birlikte başarılı bir şekilde imza attık. Gücümüzü birlikteliğimizden aldık ve bu birliktelik bizi daha nice başarılara götürecek"

Cemal Kalyoncu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü ve hocaları ile Kalyon bünyesinde yer alan inşaat, enerji, gayrimenkul ve havacılık gruplarını ayrı ayrı...