19 / 05 / 2024

Kamil Saraçoğlu kütahya

Kamil Saraçoğlu kütahya

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklanan aday listesinde AK Parti 2014 Kütahya Belediye Başkan Adayı olan Kamil Saraçoğlu kimdir? İşte yanıtı...

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Ankara Saraçoğlu projesinde belediyeler ne yapacak?

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan dönüşüm projesi birçok çevreden tepkilerle karşılaştı. Peki Saraçoğlu projesi ile ne amaçlanıyor?

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 456 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet olan konut sayısı 116 adet ve 309 adet olan ticari ünite sayısı 340 adet olacak şekilde tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Kamil Saraçoğlu kütahya Haberi

Kamil Saraçoğlu kütahya

Kamil Saraçoğlu kimdir? 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda AK Parti'nin belediye Başkan Adaylarından bazılarını açıkladı. Listeye göre AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu oldu. Peki Kamil Saraçoğlu  kimdir?


Kamil Saraçoğlu biyografi..

Kamil Saraçoğlu, 1959 yılı Kütahya doğumlu. Kamil Saraçoğlu 1979 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 1985 yılında Marmara Üniversitesi/İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 


Siyasi geçmişinde 1975-1980 yıllarında Milli Türk Talebe Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ile başlayan Saraçoğlu daha sonra sırası ile 1996 Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2001 – 2003 AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2003 – 2004  AK Parti İl Başkan Yardımcısı, 2004 – 2009 Kütahya Merkez İl Genel Meclis Üyeliği, 2005 – 2009  Kütahya İl Genel Meclis Başkanlığı, 2009 – 2011...