17 / 05 / 2024

Kamil Yanıkömeroğlu kentsel dönüşüm

Kamil Yanıkömeroğlu kentsel dönüşüm

Antalya'da kentsel dönüşüm zirvesi Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ikincisi Antalya'da yapıldı. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Antalya'nın şehirleşme anlamında çok önemli bir kent olduğunu söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ünal Çak tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Silivri Büyükçavuşlu'da imar barışı anlatıldı!

Silivri Büyükçavuşlu Mahallesi’nde Başkan Işıklar ve ekibi, mahallelileri imar affı konusunda bilgilendirdi.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Üsküdar'ın Çamlıca İlçesi'nde 5 mahalleyi kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje dahilinde tahliyeler başladı. 

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

Köroğlu Parkı, Bolu'yu şahlandıracak!

Köroğlu Parkı, Bolu Belediyesi tarafından Alpagut Mahallesi'nde inşa ediliyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'nun algısını değiştirecek bir park olacak" dedi.

Kamil Yanıkömeroğlu kentsel dönüşüm Haberi

Kamil Yanıkömeroğlu kentsel dönüşüm

Antalya'da kentsel dönüşüm zirvesi Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ikincisi Antalya'da yapıldı. Akra Barut Otel'ae düzenlenen ve gün boyu süren panelin açılış konuşmasını; CNBCE Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz yaptı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR FIRSAT 

Panelde konuşma yapan Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Antalya'nın şehirleşme anlamında çok önemli bir kent olduğunu söyledi. Ekonomik ve sosyal açıdan elde edilen verilere göre hızlı şehirleşmenin Türkiye'de öne çıktığını savunan Güldağ; " Türkiye'de 20 milyon konut var. Bunun 6.5 milyonu kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yapılması planlanıyor. Dile kolay. Yaklaşık 20 milyon civarındaki bina sayısı Danimarka ve Macaristan ile hemen hemen eşit düzeyde"...