29 / 04 / 2024

Kamp kolaylıkları

Kamp kolaylıkları

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;

Yapılandırmada yeni müjde! O borçlara 4 yıla kadar vade yapılabilecek!

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi, daha önce bulunmayan çeşitli yenilikler ve ödeme kolaylıkları da getiriyor. Yapılandırma paketinde özellikle yüklü borcu olanları sevindirecek haber ise 4 yıla kadar taksitle ödeme imkanı olacak.

Flaş flaş!… Bakan Nebati duyurdu! Yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin ne kadar borcu silinecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yapılandırma paketi ile ilgili detayları açıkladı. Peki Bakan Nebati’nin açıklamalarına göre, bu yapılandırmada taksit adedi kaç olacak ve kimlere hangi kolaylıklar sağlanacak? İşte detaylar…

Mercedes TIR’larda yeni dönem! Mercedes 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Mercedes TIR ve kamyonlar son teknoloji desteklerle uzun yollar için sürücülere büyük kolaylıklar sağlıyor. Üstün performansın garantisini veren markanın ekim ayı fiyatları da belli oldu.

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.

LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri Mart 2022 fiyat listesi!

LG kurutmalı çamaşır makineleriyle hem çalışan kadınlara, hem ev hanımlarına büyük kolaylıklar sağlıyor. İki işi bir arada yapmak isteyenler için LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri Mart 2022 fiyat listesini derledik.

İş kurmak isteyenler müjde! 30.150 lira avantaj sağlanıyor!

Devlet gençlere hem istihdamı hem de iş kurmaları için destek sağlıyor. Girişimci gençler için devlet tarafından sağlanan bir çok destek bulunuyor. Bunlardan bir tanesi vergi ve prim kolaylıkları...

Gayrimenkulde dijital dönüşüm hızlandı!

Yabancı yatırımcılar da sağladığı kolaylıklar nedeniyle Türkiye’de bitcoinle konut almak istiyor.

Almanya'da konut modernizasyonuna 10 yıl süreyle vergi indirimi!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayhan Can, köşesinde evini veya binasını modernize eden konut sahiplerine yönelik diğer vergi kolaylıklarını kaleme aldı. İşte Can'ın o yazısı...

Rusya’da inşaat sektörüne yeni kolaylıklar geliyor!

Rusya'da inşaat sürecindeki zorunlu prosedürlerin yarı yarıya azaltılması talep edildi. Prosedür sayısının 3 bin 800’e düşürülmesine ilişkin tavsiye, Rusya İnşaat Bakanlığı tarafından hükümete sunuldu.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan 7256 Sayılı Vergi Affı yapılandırılmasında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.

AVM'lerde mülk sahibinin ve kiracının hakları!

Kovid-19 salgını, 2018’deki kur şokundan sonra AVM'lere ikinci darbeyi yaşattı. Kiralarda ödeme sorunları başladı. Bazı AVM'lerde kira erteleme veya ödememe gibi kolaylıklar sağlanırken, bazı AVM'lerde aynı esneklik gösterilmedi. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları nelerdir? İşte detaylar...

Eski köylere emlak vergisi indirimi!

Kamu mali yönetimi ve kontrolü kanunuyla bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair teklifi kapsamında kırsal yerleşim bölgelerine yönelik su ücretleriyle emlak vergilerinde indirim ve çeşitli kolaylıklar getirilecek.

Kamp kolaylıkları Haberi

Kamp kolaylıkları

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, Vekon'un yurt dışında özellikle inşaat projeleri için sunduğu çözümlerle dikkat çektiğini belirterek, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti" ifadesini kullandı. 


Vekon'dan yapılan açıklamaya göre, prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, yurt dışındaki etkinliğini de fuar katılımları ile güçlendiriyor. Vekon, mayıs ayının ilk haftasında Cezayir'deki Batimatec İnşaat Fuarı ile Katar'daki Project Qatar Fuarı'na katılarak inşaat projeleri için sundukları kamp çözümlerini sergiledi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, bu yıl 18. kez düzenlenen Batimatec İnşaat Fuarı'nı, ülkedeki yerel müteahhitlere ve inşaat şirketlerine ulaşmak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti. Yücel, şöyle devam etti: 


"Cezayir'de büyük bir potansiyele ulaşan inşaat faaliyetleri, bu ülkeyi sektörümüz...