02 / 05 / 2024

kamu bankalara faiz indirimi

kamu bankalara faiz indirimi

Ev sahibi olmak ya da yeni yatırım yapmak isteyenlerde oluşan faiz indirim beklentisiyle vatandaşın gözleri bankalara çevrildi.

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı!

Resmi Gazete'de yayımlanan kara göre, kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı. Tecil faiz oranı ise yıllık yüzde 36 olarak belirlendi.

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

50 bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! Bankalar arka arkaya güncel oranlarını açıkladı!

Eylül ayı itibarıyla bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları revize edildi. Bu kapsamda, özellikle kamu bankaları, düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bu yüzden, kredi faiz oranları ve hesaplamalarına yönelik araştırmalar hız kazandı. İşte bankalarında kredi faiz oranl

O kamu bankası tek tek açıkladı! Bu şartlarla 50 bin, 70 bin, 100 bin TL veriliyor! Rakamlar herkesi şok etti! 

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını tek tek açıkladı. Peki 50 bin, 70 bin, 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen bu kredi fırsatı, konut almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. İşte detaylar... 

Sert yükseliş! Kamu bankalarının bireysel kredi faizlerinde deprem!

Merkez Bankası faiz artırımı kamu bankalarının konut ve tüketici kredisi faizini sert etkiledi. İşte detaylar...

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

36 ay vadeli 10 bin, 20 bin ve 30 bin lira ihtiyaç kredisi! Bir bir hesaplandı!İşte güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları

Nakit paraya ihtiyacı olan yurttaşlar, bankaların güncel faiz oranlarını sorguluyor. Bankalara gitmeden önce hesaplamak isteyen yurttaşlar, bankaların kredi faiz oranları nasıl olduğunu merak ediyor. İşte, banka banka ihtiyaç kredisi taksit hesaplama ekranı...

Kamu bankalarında havalara uçuran son dakika rüzgarı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı! Hemen bakın!

Kamu bankaları, vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Bu fırsattan yararlanarak, ihtiyaçlarınızı uygun şartlarla finanse edebilirsiniz. Başvuru yapmak için bankaların şubelerini ziyaret edebileceğiniz gibi, internet ve mobil uygulamaları da kullanabilirsiniz.

Depremzedeye özel kredi oranları 72 saatte değişti! 0.99 olan faiz oranı 1.59’a çıktı!

11 şehirde yaşayan depremzedeler için kamu bankalarının açtığı 0.99 faiz oranlı 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisine yoğun talep olunca banka önce mobilden yapılan başvuru ekranlarını kapattı. Daha sonra ise gece 00.00’dan sonra kredi oranını 1.59’a çıkardı.

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.

Faiz indirimi sonrası gözler bankalara çevrildi! İşte güncel kredi faiz oranları

Faiz kararı sonrası banka kredi faiz oranları gündemde merak edilmekte. Ziraat, Halkbank, Garanti, QNB ihtiyaç, taşıt, konut kredi faiz oranları değilecek mi? Peki; 20 Ekim kredi faiz oranları düştü mü?

kamu bankalara faiz indirimi Haberi

kamu bankalara faiz indirimi

Geçen Cuma gerçekleşen darbe girişiminin ardından gözler Merkez Bankası'na çevrildi. Faizlerin sabit tutulması ya da 0.25 , 0.50 puanlık indirim beklentisi sonunda beklenen karar açıklandı.Faiz koridorunun üst bandında 25 baz puan indirim yapılara faiz yüzde 8.75`e çekildi, politika faizinde ve borçlanma faizinde değişiklik olmadı.


Faiz İndrimi için Gözler Kamu Bankalarında

Ev sahibi olmak ya da yeni yatırım yapmak isteyenlerde oluşan faiz indirim beklentisi, gözleri bankalara çevirdi. Halkta ekonomik istikrar için özellikle kamu bankalarında (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf bank'ta ) faiz indirimi beklentisi oluştu. Bankaların bir an önce faiz oranlarında indirime gitmesi bekleniyor.

Birçok sektör finansmanını büyük ölçüde banka kredileri aracılığıyla sağlıyor. Dolayısıyla Merkez Bankası'nın faiz indirme kararlarının faiz oranlarına yansıması ve bankaların indirime gitmesi bekleniyor.


Vatandaşlar Bankalara Tepkili

Merkez Bankası'nın faiz oranlarında...