03 / 05 / 2024

kamu konutlarında yakıt bedeli

kamu konutlarında yakıt bedeli

Kamu konutlarında oturanlardan, ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmış konutlarda, her bir metrekare için 1,09 liranın üç katını geçmemek kaydıyla bağımsız bölümün tüketimi oranında hesaplanan yakıt bedeli tahsil edilecek.

Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatı!

Şengürler İnşaat tarafından Düzce Merkez İstanbul Caddesi'ne yakın konumda yükselene Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Adapark Konutları ne kadar? İşte Adapark Konutları ile ilgili detaylar...

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Bu kamu kurumlarında personel alımı başladı! Haziran ayı kamu personel alım ilanları için tıklayın!

Ülkenin çeşitli kamu kurumlarında personel alımları devam ediyor.  Haziran ayı için memur personel alımı için bu kurum da ilan verdi. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler ve iş arayanlar için bu haber müjde verici nitelikte. 

Araç sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı; Deponuzdaki yakıt bu nedenle azalıyor olabilir

Bilim insanları, yaptıkları araştırma sonucunda oldukça ilginç bir olayı ortaya çıkardı. Arabaların yakıt depo kapağının arkasında birikmiş kirde yaşayan bir bakteri türü keşfeden bilim insanları bu bakterilerin depodaki yakıtı tükettiğini belirtti. İşte detaylar...

Yakıt dostu Ford Fiesta'ya 76.000 TL zam geldi! Peki Ford Fiesta ne kadar?

Ford Fiesta, yakıt tasarrufu yapmak için birkaç teknik özellik sunar. Örneğin, aracın vites geçişleri doğru şekilde yapıldığında ve düzenli aralıklarla bakım yapıldığında daha az yakıt tüketir. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kamu konutlarının 2023 kira bedelleri açıklandı! Metrekaresi kaç TL oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Türlerine göre kamu konutlarının metrekare kira bedeli ne kadar oldu?

DACIA’da Eylül Fırsatları! Ödemeyi 2023'e ertele üstelik 1500 TL yakıt kazan. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

DACİA'da fırsatlar birbirini kovalıyor. Dacia Finans'tan kullanılan kredi 2023'e erteleniyor. Ayrıca 1500 TL yakıt hediyesi de ek olarak sunuluyor. 1 yıl uzatılmış garanti ve periyodik bakım paketleri de kampanya kapsamında. İşte DACİA fırsatları

Bu haberi okumadan otomobil almayın! Yakıt cimrisi ilk üç otomobil

Son günlerdeki döviz kurlarında yaşanan hareketlilik yakıt fiyatlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Geçmiş yıllarda motorin ile benzin arasındaki fark artık kapanmış neredeyse yok denecek kadar az.

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdi Uçar ve Umut Hasan Selvi ortaklığında kuruldu.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

kamu konutlarında yakıt bedeli Haberi

kamu konutlarında yakıt bedeli



Kamu konutlarında oturanlardan, ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmış konutlarda, her bir metrekare için 1,09 liranın üç katmı geçmemek kaydıyla bağımsız bölümün tüketimi oranında hesaplanan yakıt bedeli tahsil edilecek. Maliye Bakanlığı'nca hazırlanan "Milli Emlak Genel Tebliği'nde (Sıra no:350) Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (sıra no:357)" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Değişiklikle yakıt maliyetlerindeki artışlar dikkate alınarak, Kamu Konutları Kanunu kapsamındaki kurum ve kuruluşların yurt içindeki kaloriferli konutlarından, yakıtı kurum tarafından tedarik edilenlerde oturanlardan, ısı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmamış koIsı pay ölçer veya kalorimetre cihazı montajı yapılmış konutlarda, her bir metrekare için 1,09 liranın üç katını geçmemek kaydıyla hesaplanan yakıt bedeli tahsil edilecek nutlarda her bir metrekare için 15 Ocak 2013 tarihinden itibaren 1,09 lira yakıt...