07 / 07 / 2024

kamu kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlar

kamu kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlar

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, kamu kurum ve kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Temmuz 2024 taşeron ve kamu işçisi maaşları ne kadar oldu? 

Taşeron işçilerin maaşlarına yapılacak zam merak edilip vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna gçre, maaş zam oranı için detaylar da araştırılan konular arasında. Temmuz 2024 Taşeron ve kamu işçisi maaşları kaç TL oldu? 2024 Taşeron işçi ilave tediye ikramiyelerine ne kadar zam geldi? 

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alımı ile ilgili yönetmelikte değişikliğe gidildi...

Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak olan usul ve esasların kaydedildiği hükümleri düzenleyen yönetmelikte değişiklik yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

Gıda denetimlerinde her 100 üründen 5’i uygunsuz çıktı! 424 milyon lira ceza kesildi!

Türkiye'de piyasa gözetimi ve denetimi faaliyeti yürüten kuruluşlar tarafından geçen yıl 233 bin 644 parti ürün denetlenmeye alınırken uygunsuz bulunan 10 bin 881'i için 424 milyon lira ceza uygulandı.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

38 milyon vatandaş bireysel kredi kullandı! Nakdi kredilerin miktarı 8.4 trilyon lirayı geçti!

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi üyesi kuruluşlar tarafından kullandırılan nakdi kredilerin 1 Şubat 2023 itibarıyla, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 55 artarak 8.4 trilyon TL’yi ulaştığı açıklandı. Vatandaş ise tüketici kredileri ile hayatta kalmaya çalışıyor.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Akbank'tan son dakika açıklaması geldi... İşte Akbank tarafından yapılan açıklama

Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında açıklama yapıldı. İşte Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili yapılan açıklama...

kamu kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlar Haberi

kamu kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlar


CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, kamu kurum ve kuruluşları tarafından kiralanan taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Hakverdi sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Hakverdi önergesinde "4982 Sayılı Yasa Uyannca 29.02.2016 Tarihinde göndermiş olduğum Yazılı Bilgi Edinme talebimde 2002-2016 yıllan arasında Kamu Kurum ve Kuruluşlarının taşınmaz kiralamaları ile ilgili bilgiler istemiştim. Aradan 9 ay geçmesine rağmen henüz bir yanıt almış bulunmamaktayım.


Başta Sağlık Bakanlığının bazı ek binaları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ana binası olmak üzere, kamu kurumlarının binalar için ödedikleri çok yüksek miktarda kiraların kamuoyunda yarattığı rahatsızlık ortada iken;


Tarihler 21 Temmuz 2016’yı gösterdiğinde, 15 Temmuz’da Yaşadığımız darbe girişiminden birkaç gün sonra AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, “Türkiye'deki resmi kurum ve kuruluş binaları ile, bakanlık ek binalarının FETÖ...