18 / 05 / 2024

kamu kurumları için kiralanan binalar

kamu kurumları için kiralanan binalar

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, kamu kurum ve kuruluşları için Ankara’da 236 ayrı bina kiralandı!

İnşaat sektöründe yeni hamle! Tasfiye hakkı kamu müteahhitleri için can suyu olacak!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni değerlendirerek, ''kamu projelerinde şartsız tasfiye hakkı getirilmesi, kamuya iş yapan müteahhitler için hayati önemdedir.” dedi.

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Bu kamu kurumlarında personel alımı başladı! Haziran ayı kamu personel alım ilanları için tıklayın!

Ülkenin çeşitli kamu kurumlarında personel alımları devam ediyor.  Haziran ayı için memur personel alımı için bu kurum da ilan verdi. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler ve iş arayanlar için bu haber müjde verici nitelikte. 

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. 

İş arayanlar dikkat! En az ilkokul mezunu binlerce personel aınacak: Bu kurumlar için başvurular başladı

Huzurevleri için personel alımları başladı. Başvuru tarihleri 23 ocak ve 31 ocak tarihleri arasında. Başvuruları kaçırmayın. İşte diğer detaylar...

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

Kamu kurumları tek tek duyurdu! KPSS’siz acil 4 bin 714 personel alınacak! İşte detaylar!

Kamu kurumlarında iş arayan kişiler, başvurulara dair her detayı talip ediyor. Son yapılan açıklamaya göre kamu kurumlarına toplam da 4 bin 714 memur ve personel alımı yapılacak. İşte alımlara dair detaylar!

kamu kurumları için kiralanan binalar Haberi

kamu kurumları için kiralanan binalar

Devletin Ankara’da 236 ayrı bina kiraladığı ortaya çıktı. Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, kamu kurum ve kuruluşları için Ankara’da kiralanan binalar arasında, 89’u ev tipi 92 sosyal hizmet binası ile, 70 sağlık kuruluşu ve 5 yurt da bulunuyor. Bakan Naci Ağbal, bu binalar için ne kadar para ödendiğini ise açıklamadı ve genel bütçe rakamlarının incelenmesini istedi.

İYİ Parti Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in önergesini yanıtlayan bakan Ağbal şu bilgileri verdi:

‘'Merkezi yönetim kapsamındaki idarelerden 14/3/2018 tarihi itibarıyla temin edilen verilere göre Ankara’da 92 adedi sosyal hizmet kuruluşu (89 adedi ev tipi), 70 adedi sağlık kuruluşu, 5 adedi yurt binası olmak üzere toplam 236 adet hizmet binasının kiralık olarak kullanıldığı bilgisine ulaşılmıştır. Aanalitik bütçe sınıflandırmasına göre, merkezi yönetim kapsamındaki kamu...