22 / 05 / 2024

kamyonların trafiği çıkış saati

kamyonların trafiği çıkış saati

İBB, bu kriz günlerinde kamyonların gündüzleri köprüye girmesini yasakladı nihayet. Hazır elleri değmişken bir de kamyonların pazar yasağı ihlaline el atsalar da tatil gününü huzurlu geçirebilsek!

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

Aydın'ın trafiği yeni çevre yoluyla rahatladı!

Aydın-Denizli otoyolunun bağlantısı olan çevre yolunun hizmete açılması, Efeler'deki şehir içi trafiğini rahatlattı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücretini 15 Euro + KDV olarak açıkladı

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 15 Ekim'de başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 15 Ekim - 12 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Silifke'ye yapılacak 4'ncü köprü trafiği rahatlatacak!

Başkan Turgut, Göksu ırmağı üzerinde temeli atılan 20 metre genişliğinde ve yaklaşık 75 metre uzunluğundaki 4. köprünün trafiği rahatlatacağını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Arslan, 26 Ağustos’ta hizmete açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücretinin otomobiller için 3 dolar+KDV olacağını söyledi. Arslan, “Bu proje darbe girişiminin yatırımları engelleyemediğinin kanıtıdır” dedi.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 89 TL!

Başbakan Binali Yıldırım dün açılan Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptı. Yıldırım,"Öyle söylendiği gibi 130, 140 lira değil. Eğer Körfez'den dolaşsa, gemiyle gitse zaman ve yakıt kaybını dikkate alırsak köprü her bakımdan daha cazip.''dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretinde indirim yapılacak!

Osmangazi Köprüsü’nün, 35 dolar + KDV olan geçiş ücretinin düşürülmesi için yapılan hesaplamalar büyük ölçüde tamamlandı. Osmangazi Köprüsü’nün otomobiller için öngörülen 121 TL’lik geçiş ücreti 90 TL'ye indirilecek.

kamyonların trafiği çıkış saati Haberi

kamyonların trafiği çıkış saati

FSM’deki çalışmalar başladı başlayalı soruyorum. ‘Bu yoğunluğun içinde kamyonların ne işi var?’ diye... Biraz geç oldu ama kenti yönetenler de nihayet fark etti gündüzleri kamyonların yola çıkmasının bu krizi daha da artırdığını... Ve dün açıklanan önlemler çerçevesinde kamyonlara gündüz yasağı getirildi sonunda... Bu önlem bile tek başına büyük ölçüde rahatlama sağlatacaktır.


TATİL ZEHİR OLUYOR

Evet kamyonlarla ilgili bu karar güzel ama yetersiz. Kenti yönetenler elleri değmişken şu pazar ihlalini de bir önleşe diyorum... Biliyorsunuz... Bazı bölgelere kamyonların pazar günleri girişleri yasak, örneğin Maslak-Kilyos, Kemerburgaz ve Şile yolunda... Gelin görün ki bu yollarda, pazarlan kamyonlar cirit atıyor. Hafriyat kamyonları tozu dumana kata kata, ortalığı allak bullak ede ede ilerliyor, Istanbullu’ya hafta sonu bile huzur çok görülüyor. Kamyonların bu hafta sonu ihlaliyle ilgili...