09 / 05 / 2024

Kan Elektrik iletişim

Kan Elektrik iletişim

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin sermaye bedeli  ile Hamza Kan, Hüseyin Kan ve Yahya Kan tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim!

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Ataşehir Loft Up iletişim bilgileri!

7,60 metrelik tavan yüksekliği ile öne çıkan projede 25 mini plaza da yer alıyor. Ataşehir Loft Up iletişim bilgileri kapsamında projede telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte iletişim!

Toskana Orizzonte iletişim için 0212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen proje Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim için 0 212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. 8 farklı tipte villa seçeneği yer alan proje Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile yükseliyor.

Sky Bahçeşehir Evleri iletişim bilgileri!

'' Ailenizi Göklere Taşıyın '' sloganı ile yola çıkan Sky Bahçeşehir İstanbul Bahçeşehir 'de hayata geçiriliyor. Sky Bahçeşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Kan Elektrik iletişim Haberi

Kan Elektrik iletişim

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin sermaye bedeli  ile Hamza Kan, Hüseyin Kan ve Yahya Kan tarafından kuruldu.

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK MALZEMELERİ 1- Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 3- Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve...