11 / 05 / 2024

Kanada Emeklilik Yatırım Fonu

Kanada Emeklilik Yatırım Fonu

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Kira sertifikalarına dayalı emeklilik yatırım fonları oluşturulacak!

Faiz hassasiyeti taşıyanlar için katılma hesaplarına, altına, katılım bankacılığı ilkelerine uygun hisse senedi, altın-kıymetli madenlere, kira sertifikalarına dayalı emeklilik yatırım fonları oluşturulacak...

Emeklilik fonları gayrimenkule yatırım yapacak!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

Orta ve Batı Afrika ülkelerine yatırım çağrısı!

Kanada, Kamerun ve Batı Afrika Ticaret Odası Başkanı Yasin Erdem, Batı Afrika'da müteahhitlik, enerji, iletişim, sağlık ve eğitim gibi çok sayıda sektörde yatırım imkanı bulunduğunu ifade ederek, "İş adamlarımızı Batı Afrika'ya yatırıma davet ediyorum. dedi.

Cüneyt Demirkaya: Altyapı ve gayrimenkule yatırım artar!

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya, dünyada son yıllarda emeklilik yatırımcıları hisse ve bono gibi geleneksel yatırım araçlarının yanında altyapı ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarına artan oranda yatırım yaptıklarını belirtti.

ABD'de yatırım yapan, Türkiye'de ev alan vatandaş oluyor!

ABD, İngiltere ve Kanada gibi ülkeler yabancıya, 1 milyon doları bulan yatırım ve istihdam şartı ile vatandaşlık verirken, Türkiye sadece ev alanlara kapıyı açmaya hazırlanıyor

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Neiman Marcus’u Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı!

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

Kanada Emeklilik Yatırım Fonu Haberi

Kanada Emeklilik Yatırım Fonu



ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek.


İçinde başta hazırgiyim olmak üzere lüks markaların satıldığı Neiman Marcus zinciri, 2005 yılında 5.1 milyar dolara özel yatırım fonları TPG Capital ve Warburg Pincus’un portföyüne girmişti. 1907’de kurulan şirketin kendi adıyla 41 mağazası, Last Call markasıyla da 35 mağazası var.



Dallas merkezli Neiman Marcus haziran sonunda ilk halka arz başvurusunda bulundu. Küresel kriz sonrası Neiman Marcus’un kârının 2008 yılı öncesi seviyeye dönmediği belirtiliyor.Perakende danışmanlık şirketi Appel Associates kurucusu Michael Appel, “Neiman harika bir marka. Ancak şu andaki soru, satın alanların onunla ne yapmak istediği” yorumunda bulundu.

Neiman Marcus’un...