02 / 05 / 2024

Kanada Toronto ev

Kanada Toronto ev

Kanada Toronto'da yaşayan 96 yaşındaki terzinin, dışarıdan bakıldığında sıradan bir ev görüntüsü çizen dairesi, içeriye giren herkesi şaşırtıyor. Civarındaki evler 150 bin dolar ancak ederken, terzinin evini 1 milyon dolara satışa çıkarması merak konusu oldu.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Kanada'da ev fiyatları yüzde 52 arttı! Kiralık konut bulmak zorlaştı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Kanada'da konut fiyatlarının son iki senede yüzde 52 artması, uygun fiyata kiralık konut bulmayı da zorlaştırdı.

Kanada’da ev almak kolay mı?

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

Airbnb Kanada’da 25 yaş altına ev kiralamayı durdurdu!

Dünyaca ünlü ev kiralama uygulaması Airbnb, gürültü ve şiddet olayları nedeniyle Kanada'da 25 yaş altındakilere ev kiralamayı durdurdu. Kanada'nın uygulamanın başlaması için pilot ülke olarak belirlendiği belirtiliyor.

'Küçük ev' akımı Türkiye'de yaygınlaşıyor!

Arabanın arkasına takarak istenilen her alana yerleşme fırsatı sunan "tiny house" (küçük ev) ABD, Kanada, Yeni Zelanda ve Avrupa'dan sonra Türkiye'de de ilgi gördü.

Kawhi Leonard Kaliforniya'dan ev aldı!

Toronto Raptors yıldızı Kawhi Leonard, Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde yer alan Rancho Santa Fe bölgesinde 13 milyon dolara ev aldı.

Airbnb üzerinden ev kiralayanlar dikkat!

Kanada’nın Toronto kentinde ‘Airbnb’ sitesi üzerinden ev kiralayan İngiliz çift, kiraladıklarını evin içine gizli kamera yerleştildiğini fark etti.

Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada'dan ev aldı!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada Ontario'dan 30.5 milyon liraya ev aldı.

Toronto'daki evin içi görenleri şaşkına çevirdi!

Toronto’nun Bloor West Village bölgesinde yer alan ev görenleri şaşkına çevirdi. Dışarıdan normal görünen evin içi 50'lerin ve 60'ların dekorasyonuna sahip.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Kanada Toronto ev Haberi

Kanada Toronto ev

Kanada Toronto'da yaşayan 96 yaşındaki terzinin, dışarıdan bakıldığında sıradan bir ev görüntüsü çizen dairesi, içeriye giren herkesi şaşırtıyor. Civarındaki evler 150 bin dolar ancak ederken, terzinin evini 1 milyon dolara satışa çıkarması merak konusu oldu. Evin içini gezenler ise "Az bile istemiş" dedi. Ev sahibi, evini 1950-1960 arasında dekore ederken her ayrıntıyı düşünmüş. Retro ve minimalist tarzdaki ev; perdesinden halısına, koltuğundan mobilyasına, çerçevesinden havlulara kadar tek tek düşünülerek dekore edilmiş. Metalik duvar kağıdı, modern barok baskılar, renkli halı ve neo-süslü detayların bulunduğu ev, dekore edildiği yıllardaki orjinalliğini tam anlamıyla koruyor. 1950'lerin ruhunu günümüze yansıtan evde antika eşyalar da bulunuyor. Orjinalliği, antika detayları ve 1950'li yılları yaşatması ile ev, 1 milyon doları olan meraklılarını bekliyor.