06 / 05 / 2024

Kanal İstanbul konum

Kanal İstanbul konum

Türkiye, Kanal İstanbul ile birlikte daha stratejik bir lojistik üssü haline gelecek. Kanal İstanbul'un önemli bir parçası olan, Küçükçekmece'deki konteyner limanı yapıldığında şehir küresel yük taşımacılığının merkezi haline gelecek...

Kanal İstanbul projesi yıl sonuna kadar başlıyor!

Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmaları başlıyor. Projede fizibilite hazırlıkları tamamlanırken, ilk kazmanın yıl sonuna kadar atılması bekleniyor.

Kanal İstanbul yıl sonuna kadar başlayacak!

Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmaları başlıyor. Kanal İstanbul için daha önce hazırlanan kentsel tasarım projeleri tekrar ele alınırken, sonrasında imar planı yapılacak.

Kanal İstanbul'da çalışmalar başlıyor!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.

Kanal İstanbul projesi arazi fiyatlarını arttırdı!

Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. Kanal İstanbul'un yeri henüz açıklanmadı ancak güzergahta olacağı tahmin edilen yerlerde arazi fiyatları tavan yaptı.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Kanal İstanbul çalışmaları ne zaman başlayacak?

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. 15 milyar dolara mal olacak projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bahçekent Avrupark satış fiyatları!

Bahçekent Avrupark satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Mehmet Şimşek: Kanal İstanbul açıklamalarım istismar ediliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: " Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. " şeklinde açıklama yaptı.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Kanal İstanbul konum Haberi

Kanal İstanbul konum

Türkiye'yi hava kargoculuğunda önemli bir merkez haline getiren İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul ile birlikte daha stratejik bir lojistik üssüne dönüşecek. Yeni Şafak Gazetesi'nden Burak Karaca'nın haberine göre, kanal projesinin önemli parçalarından biri olan konteyner limanı inşa edildiğinde İstanbul; küresel yük taşımacılığının deniz, kara, demir ve hava hatlarının birleştiği bir merkez haline gelecek. 

Marmaray, Avrasya Tüneli gibi mega projelerle birlikte stratejik önemi daha da artan İstanbul, küresel ticaretin de bağlantı noktası haline geliyor. Kanal İstanbul'un yapılmasıyla, mega kent ticaret ağları açısından daha önemli hale gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Küçükçekmece'ye yapılacağını açıkladığı konteyner limanı lojistik açıdan çok önemli bir konumda yer alıyor.

TASARRUFUN BULUŞMA NOKTASI

Kanal İstanbul’un güneydoğu ucunda bulunan Küçükçekmece’de inşa edilecek liman ile şehrin ticari potansiyeli yükselecek. Küresel ticaretin yüzde 60’a...