09 / 05 / 2024

kanal istanbul ortadoğulu yatırımcılar

kanal istanbul ortadoğulu yatırımcılar

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Ortadoğulu turistler perakendeye can verdi!

Hızla yükselen döviz kuru, artan kiralar ve maliyetler gibi sorunlarla uğraşan perakende sektörü bu yıl Ortadoğulu turistler sayesinde nefes aldı..

Ortadoğu'lu yatırımcılardan Kanal İstanbul atağı!

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Farilya Asia'ya Ortadoğulu yatırımcı ilgisi!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde geliştirilen Farilya Asia Projesi, 1.Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılardan ilgi gördü.

İnegöl, Ortadoğulu yatırımcıların radarına girdi!

İnegöl, yabancı yatırımcıların radarına girmeye başladı. Özellikle mobilyada Ortadoğulu yatırımcıların ilgisi İnegöl'ün üzerinde..

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Tuğra Gönden: Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisi devam ediyor!

AMERİKAN gayrimenkul şirketi Cushman & Wakefield'ın Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisinin devam ettiğini vurguladı.

Türkiye Ortadoğulu yatırımcıların ilk durağı!

Amerikan gayrimenkul şirketi Cushman & Wakefield'ın Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Ortadoğulu yatırımcının Türkiye ilgisinin devam ettiğini vurguladı.

Kanal İstanbul imar planlarını İBB hazırlayacak!

Arnavutköy arasında inşa edilecek Kanal İstanbul'un güzerhahındaki 38 bin 500 hektarlık alanla ilgili plan yapma yetkisi, yapılan protokolle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi...

Kanal İstanbul'un imar hakkı İBB'ye devredildi!

KÜÇÜKÇEKMECE ile Arnavutköy arasında inşa edilecek Kanal İstanbul’un güzerhahındaki 38 bin 500 hektarlık alanla ilgili plan yapma yetkisi,Bakanlık’tan İBB’ye devredildi.

Kayacity Residence: Kanal İstanbul manzaralı tek proje!

Başakşehir’in Kanal İstanbul manzaralı tek projesi olan Kayacity Residence projesinde yeni konut alanlara 5 yıl site aidatı yok! Projede yer alan dairelerin fiyatları 304 bin TL'den başlıyor.

Kanal İstanbul'un 1 milyonluk nüfusu 500 bine çekildi!

Kanal İstanbul ve çevresine kurulacak yeni şehirde çevre dokusu korunacak. Planda, bölgede yaşayacak nüfus 1.5 milyondan 500 bine çekildi...

Rus turistin boşluğunu Ortadoğulu kapatacak!

2015'te turist sayısının 39,2 milyona, turizm gelirinin 36,5 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor. Ancak Rusya'daki kriz nedeniyle turizmciler 2015'e endişeli giriyor. Rus turistlerin boşluğunun Ortadoğu'dan gelecek turistlerle kapatılması planlanıyor.

kanal istanbul ortadoğulu yatırımcılar Haberi

kanal istanbul ortadoğulu yatırımcılar

Çılgın proje Kanal İstanbul’un resmi güzergahının açıklanmasının ardından 45 kilometrelik Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridoru üzerindeki gayrimenkul piyasası da hareketlendi. Kanal İstanbul’un giriş bölümünde Küçükçekmece’de bulunan konut projelerindeki satışlar yükseldi. Projenin büyük bölümünün geçeceği ve imara kapalı Sazlıdere-Durusu koridoru üzerinde ise henüz imar faaliyetleri başlamamasına karşın yabancı yatırımcılar arsa yatırımına yöneldi.

Bölgede 1.000 konut ve 100’den fazla ticari alan hayata geçiren ayrıca 86 bin metrekare arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, özellikle Ortadoğu’lu yatırımcılardan yoğun şekilde ortaklık teklifleri aldıklarını belirtti.

3. HAVALİMANI ETKİLEDİ

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Hasanoğlu, Kanal İstanbul’un Katar’da düzenlenen EXPO Fuarı’nın da gözdesi olduğunu ifade ederek “Başta Suudi Arabistan olmak üzere Dubai, Katar ve Kuveytli yatırımcılar ile hemen her gün görüşmelerimiz oluyor. Bizim Ispartakule bölgesinde uzun...