02 / 05 / 2024

Kanal Riva maliyet

Kanal Riva maliyet

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul'un bitişiğinde yer alan Dursunköy’deki dev arazinin imar planları, eğimli arazinin neden olduğu heyelan heyelan riski ve astronomik altyapı maliyetleri sebebiyle değiştirildi. İşte ayrıntılar...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul dünyanın en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük projelerinden biri. Proje, maliyet hepsi tamamlandı. Finans yönünü halledince kanun da hemen yürürlüğe girecek" dedi.

Kanal Riva projesi 63 milyon TL'ye mal olacak!

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

Kanal Riva için düğmeye basıldı!

Kanal Riva olarak da bilinen Riva Deresi projesi için start verildi. 29 kilometrelik dere yatağındaki çalışmalar için ÇED başvurusu yapıldı

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Kanal Riva projesinde imzalar atıldı!

Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği ile Kentsel Tasarım Projesi'nde imzalar atıldı. Proje ile Riva Deresi ve çevresinde yeni bir turizm cenneti yapılacak.

Riva'ya iki yeni köprü geliyor!

3. köprü, Kanal Riva gibi projelerle değeri her geçen gün yükselen Riva'ya iki yeni köprü geliyor. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan köprünün 300 işgünü içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Riva’da arsa ve konut fiyatları yüzde 40 arttı!

3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla da öne çıkıyor. Riva’da 2 yılda arsa ve konut fiyatlarının yüzde 35-40 arttığını belirten uzmanlar, artışın süreceğini söylüyor.

3. köprü ve kanal, Riva’yı uçuracak!

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal hayat yaşamak isteyenlerin tercihi. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da iki teleferik inşaatı başlatıyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları’ndan bir heyete Sultaniye-Karlıtepe, Beykoz Çayırı-Hz. Yuşa Tepesi teleferik projeleri ve Kanal Riva hakkında bilgi verdi.

Riva Kanalı projesinde son durum ne?

Beykoz Belediyesi'nin DSİ ve Hollandalı bir firma ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Riva Kanalı projesinde son durum ne? Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi'ne ne zaman başlanacak? Ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Yücel Çelikbilek, Kanal Riva'yı anlattı; Rotterdam projelerini inceledi!

Riva Deresi’nde doğayı koruyan, turizm ve ekonomiyi canlandıran bir kanal kurulmasını kapsayan “Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi”nin maketi ve sunumu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Kanal Riva, Hollanda'da görücüye çıkıyor!

Beykoz’u turizm cenneti yapacak Kanal Riva projesi dünya mimarlık çevrelerinin yakından takip ettiği Rotterdam Uluslararası Mimarlık Bienali'nde görücüye çıkıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de orada olacak. İşte Kanal Riva'dan son kareler...

Kanal Riva maliyet Haberi

Kanal Riva maliyet

Beykoz Belediyesi’nin Kanal Riva Projesi için “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir” kararı verildi. Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre,  proje, Beykoz’un Riva, Paşamandıra, Göllü, Bozhane, Öyümce, İshaklı ve Cumhuriyet Mahallelerini kapsıyor.

Projeyle Riva Deresi çevresine restoranlar, sağlıklı yaşam merkezleri, peyzaj merkezleri, rekreasyon alanları, tekne yanaşma yerleri, ticari alanlar, satış birimleri ve seyir terasları gibi çok sayıda yapı da inşa edilecek.

PROJE BEDELİ 63 MİLYON TL

Proje tanıtım dosyasında Kanal Riva Projesi’nin 63 milyon 231 bin TL’ye mal olacağı belirtildi. Bunun 29 milyon 832 bin lirası Riva ve yan kollarındaki ıslah tesisleri, 33 milyon 398 bin lirası ise kentsel planlama ve peyzaj projeleri için harcanacak. Proje dosyasında, çalışmalar sırasında dere yataklarında kazı ve hafriyat çalışmaları yapılacağı da bildirildi. Dosyada “Riva Deresi ve yan...