04 / 05 / 2024

Kandıra Namazgah Barajında ne kadar su birikti

Kandıra Namazgah Barajında ne kadar su birikti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilerek 2014 yılında işletmeye alınan Kandıra Namazgah Barajı’nda son kar yağışları ile birlikte 19 milyon m3 su birikti.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşme tarihleri 2017!

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşmeleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kandıra Namazgah Barajında ne kadar su birikti Haberi

Kandıra Namazgah Barajında ne kadar su birikti


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilerek 2014 yılında işletmeye alınan Kandıra Namazgah Barajı’nda son kar yağışları ile birlikte 19 milyon m3 su birikti. Bölgenin İçmesuyu ihtiyacını karşılayan ve fazla su dan elektrik üretimi için Hidroelektrik Santrali inşaatının sürdüğü Namazgah Barajı, bölge için cazibe merkezi haline geldi.



Kandıra ve çevresinin içmesuyu ihtiyacı 2014 yılına kadar yerel kaynaklar ile karşılanıyordu. Turizm merkezi sahil bölgeleri ile birlikte yaz nüfusunun arttığı Kandıra’nın içmesuyu ihtiyacını karşılamak için İSU Genel Müdürlüğü tarafından Namazgah deresi üzerinde 25 milyon m3 kapasiteli baraj inşa edildi. İstanbul İSKİ’den sonra ülkemizde baraj yapan ikinci kurum olan İSU Genel Müdürlüğü, Namazgah barajını 2014 yılı başında tamamlayarak bölgeye bol ve düzenli arıtılmış içmesuyu vermeye başladı.


Kandıra ve çevresi ile turizm bölgelerinin...