05 / 05 / 2024

kandıraya sulama kanalı mı inşa edildi

kandıraya sulama kanalı mı inşa edildi

Alt yapıdan çevre düzenlemesine yol yapımından malzeme desteğine kadar her alanda köyleri modern ve yaşanılır yerler haline getiren Büyükşehir Belediyesi köy üretimi için önemli olan sulama kanalları inşa etmeye devam ediyor

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Kanal İstanbul için yabancı yatırımcılar sıraya girdi!

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Kanal İstanbul projesi için yabancı yatırımcılar sıraya girdi.

Erzincan'da yeni imar planları geliştirilecek!

Erzincan İl Genel Meclisi 2017 yılı ilk toplantıları tamamlandı. Meclis Başkanı Ünal Tuygun başkanlığında 5 oturumda gerçekleyen toplantılarda köy ve ilçelerde yapılması planlanan altyapı, içme suyu, asfalt, imar planı ve sulama kanalı yapımı gibi çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.

TOKİ Bingöl Konutları'na DSİ Şube Müdürlüğü engeli!

TOKİ’nin Bingöl'deki emekliye yapacağı konut için arsa bulundu ancak DSİ çevresinden sulama kanalı geçtiğinden projeye uygun görüş bildirmedi.

Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Baraj Gölü'ndeki suyun 221 kilometrelik kanal sayesinde ulaştırılmasıyla Mardin adeta nehre kavuşacak. Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın kalan 25 bin 321 metrelik kısmı da tamamlandı.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Batman'da DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor!

DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor. Belediye’nin ihaleye verdiği köprünün genişletme çalışmalarına start verilmesi semt sakinlerini sevindirdi.

Antalya Finike kapalı kanal sulama tesisi yüzde 50 tamamlandı!

Finike'de yapımına başladığı kapalı kanal sulama tesisiyle bölge halkının yüzünü güldürdü 7 Haziran seçimleri öncesinde Finike'yi ziyareti sırasında bölge halkının sulama tesisi talebini geri çevirmemiş ve yapma sözünü vermişti.

Adana Çukurova'daki DSİ'ye ait sulama kanalı yıkılacak mı?

Adana'nın Çukurova ilçesindeki Beyazevler Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalının üzerine bazı işletmeler tarafından yapılan işgallerin hepsinin yıkılacağı bildirildi.

Kandıra köylerine 20 adet 30 tonluk su deposu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarıma ve hayvancılığa katkı veren hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tarımsal sulama ve hayvanların içme suyu temininde kullanılmak üzere 30 tonluk 20 adet depo Kandıra’nın köylerine verilecek.

Sakarya su kanalı projesinde son yüz metre!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri doğusunda yer alan tarım arazileri için hayata geçirilen Sulama Kanalı Projesi'nden yararlanacak mahallelerin muhtarları ile Sakarya Park'ta bir araya geldi...

Toromanlar Göleti tarımsal sulama kanalları ile köylere bağlanıyor!

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Kandıra’ya bağlı Toromanlar Göleti’ni tarımsal sulama kanalları ile köylere bağlanıyor.

kandıraya sulama kanalı mı inşa edildi Haberi

kandıraya sulama kanalı mı inşa edildi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere yatırımlara aralıksız bir şeklide devam ediyor. Alt yapıdan çevre düzenlemesine yol yapımından malzeme desteğine kadar her alanda köyleri modern ve yaşanılır yerler haline getiren Büyükşehir Belediyesi köy üretimi için önemli olan sulama kanalları inşa etmeye devam ediyor. Bu Kapsamda Kandıra ilçesinde bulunan Sepetçi ve Hüdaverdi Köyü arasında sulama kanalı inşa etti. 2 Bin 750 dönüm tarlayı sulayacak olan kanal sebze ve meyvelere can verecek.


ÜTÜK GÖLETİ’NDEN BESLENİYOR


Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma Sepetçi köyü ile Hüdaverdi Köyü arasında yer alıyor. Kanal 2 bin 350 metre trapez kanal,120 metre U-kanal, 86 metre ana kanal içi betonlama yapılarak inşa edildi. Sulama kanalı Ütük Göleti’nden beslenerek köylere hizmet verecek.


Kocaeli Büyükşehir...