25 / 08 / 2024

Kapalıçarşı çalışmaları ne zaman bitecek

Kapalıçarşı çalışmaları ne zaman bitecek

554 yıllık Kapalıçarşı’nın 7 ay önce başlayan restorasyonunda ilk kiremitler döşenmeye başladı. 3 aşamada gerçekleştirilecek restorasyonun çatı ve alt yapı çalışmalarının bu yılın sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu! 10 adet çeyrek altın ne kadar? Anlık altın fiyatları

15 Temmuz resmi tatil olması dolayısıyla altın almak isteyenler '15 Temmuz Kapalıçarşı açık mı?' sorusunu araştırıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın alış satış arasındaki makas 35 TL oldu. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Temmuz anlık altın fiyatları...

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı gram altın fiyatları canlı! Altın fiyatları bugün ne  kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 'altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları.

İBB kentsel dönüşüm çalışmalarında ne durumda?

Küçükçekmece'de geçtiğimiz pazar günü 1 kişinin ölümü, 8 kişinin de yaralanmasına neden olan 3 katlı binanın çökmesi üzerine gözler İBB'nin kentsel dönüşüm çalışmalarına çevrildi. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

EYT’de beklenmedik formül! EYT çalışması ne zaman bitecek? İşte detaylar!

EYT hakkında son durum ne? EYT çalışmaları ne zaman bitecek? EYT'deki sürpriz formüller ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar!

Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmaları ne aşamada?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmalarına yönelik konuyu kaleme aldı. Peki Erdem yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları ne kadara mal olacak?

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve tartışmalara neden olan Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları ne kadara mal olacak?

Kapalıçarşı çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Kapalıçarşı çalışmaları ne zaman bitecek

Yılda yaklaşık 92 milyon kişinin ziyaret ettiği, tarihi Kapalıçarşı’da restorasyon 6 yıl süren proje hazırlığının ardından 14 Temmuz 2016’da düzenlenen bir törenle başlamıştı. Çatı, alt yapı ve güçlendirme olarak üç aşamayı içeren restorasyona çatı kısmından başlanmıştı. Yaklaşık 7 aylık titiz çalışmanın ardından Kapalıçarşı’nın ilk kiremitleri döşenmeye başladı. Titizlikle yürütülen çalışmalarda önce eski kiremitlerin kaldırılmasının ardından binanın beton kısmına ulaşıldığı, zamanla oluşan hasarların tamir edilmesinin ardından su geçirmez çatı malzemesiyle kaplanıp üzerine alaturka kiremitle yeni çatının oluşturulduğu öğrenildi.


SU DEPOLARI ÇANAK ANTENLER KALDIRILIYOR

Öte yandan çatıya konan çoğu 1 tonluk su depolarının kaldırıldığı, klima ve çanak antenlerin ise hazırlanan plana göre binaya zarar vermeyecek ve görsel kirlilik yaratmayacak şekilde yerleştirilme işlemlerinin de sürdüğü öğrenildi. Havadan yaptığımız çekimlerde Kapalıçarşı’nın çatısının klima, çanak anten...