16 / 05 / 2024

kapalıçarşı dolar kuru 2014

kapalıçarşı dolar kuru 2014

Dolar kurunun hızlı bir şekilde yükselmesinin ardından dolarla kira ödediği için zor duruma düşen Kapalıçarşı esnafı için çare bulundu. Kapalıçarşı'da ödenecek kira bedelleri için dolar kuru Ocak 2014-Aralık 2014 dönemi boyunca 2 liradan sabitlendi...

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

24 Mayıs dolar yükseldi mi? Bugün euro ve sterlin ne kadar? İşte 24 Mayıs 2023 dolar kuru fiyatları!

Dolar 24 Mayıs Çarşamba günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte 24 Mayıs Salı dolar kuru…

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

İhracatçılar dolar almak için Kapalıçarşı’nın yolunu tutuyor!

Kurda bankalarla Kapalıçarşı arasındaki farkın açılması sonrası ihracatçı, gelirinin yüzde 40'ını Merkez Bankası’na sattıktan sonra Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor.

kapalıçarşı dolar kuru 2014 Haberi

kapalıçarşı dolar kuru 2014


Dolar kurunun hızlı bir şekilde yükselmesinin ardından dolarla kira ödediği için zor duruma düşen Kapalıçarşı esnafı için çare bulundu. Kapalıçarşı'da ödenecek kira bedelleri için dolar kuru Ocak 2014-Aralık 2014 dönemi boyunca 2 liradan sabitlendi.


Kapalıçarşı Esnaf Derneği Başkanı Hasan Fırat, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, esnafın kurlardaki hızlı artış nedeniyle zor duruma düştüğünü ve konu ile ilgili bir yol aradıklarını söylemişti. Hatta kurlardaki şok artış nedeniyle bir çok esnafın kira ödemelerinde zor duruma düştüğü ve maliyetleri karşılayamayacak hale geldiği belirtiliyordu.


Kapalıçarşı esnafı için beklenen müjdeyi ise yine dernek başkanı Hasan Fırat verdi. Fırat'ın hurriyet.com.tr'ye verdiği bilgiye göre çarşı esnafının ödeyeceği kira için dolar kuru Ocak 2014-Aralık 2014 dönemi boyunca 2 liradan sabitlendi. Fırat, yıl sonunda döviz yükseldikçe stresi artan Kapalıçarşı esnafının da...