02 / 05 / 2024

Kapalıçarşı dükkan sayısı

Kapalıçarşı dükkan sayısı

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "3 bin 600 dükkanın olduğu bir çarşıdan söz ediyoruz. Ama bu çarşı son yıllarda can çekişiyor." ifadelerini kullandı...

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Kredi kartı batağı derinleşiyor! Yasal takipteki kişi sayısı kaç kişi oldu?

Türkiye genelinde kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre geçtiğimiz senenin Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık döneminde kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşenlerin sayısı bakın ne kadar ol

Meram Belediyesi, Konya'da 6 taksitle KDV'den muaf dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 6 taksitle dükkan satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. 

Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi, taraflardan birinin taşınmazın kullanımını teslim ettiği, karşı tarafın da bunun karşılığında bir meblağ ödemeyi kabul ettiği sözleşmelere deniyor. Peki, dükkan kira sözleşmesi nasıl olmalı? Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kapalıçarşı dükkan sayısı Haberi

Kapalıçarşı dükkan sayısı

Kapalıçarşı Esnafları Derneği Başkan Yardımcısı Suat Metin, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi ve CHP heyetiyle yaptıkları toplantıda, Tarihi Yarımada ve Kapalıçarşı esnafının sorunlarını aktardı.

Akif Hamzaçebi, İstanbul'un dünyanın en güzel şehri olduğunu, kente bu özelliği de Tarihi Yarımada'nın verdiğini söyledi. Hamzaçebi, "3 imparatorluğa başkent olmuş İstanbul, 3 imparatorluğun izlerini, mimari izlerini, kültürel eserlerini Tarihi Yarımada'da barındırmaktadır. Tarihi Yarımada, 1995 yılında bütünüyle sit alanı ilan edilmiştir. 1985 yılında Tarihi Yarımada'daki 4 bölge Birleşmiş Milletler tarafından korunması gerekli dünya kültür varlığı olarak tanımlanmış ve dünya kültür mirası listesine kaydedilmiştir" ifadelerini kullandı. 

"Kapalıçarşı son yıllarda can çekişiyor"

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Zehra Melek Çat'ın haberine göre;  Kapalıçarşı'nın önemine işaret eden Hamzaçebi sözlerine şöyle devam etti; "3 bin 600 dükkanın olduğu bir çarşıdan söz ediyoruz. Ama...