04 / 07 / 2024

kar yağışı başladı mı

kar yağışı başladı mı

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.

Maliye tek tek kapıları çalmaya başladı, 2 milyon konutta kira geliri tespiti yapılacak. Ev sahipleri dikkat!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirini beyan etmeyen mülk sahiplerine karşı denetimlere başladı. Gazeteci Abdullah Tolu dün başlayan denetimlerle ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı, vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.  

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

İstanbul'da beklene kar yağışı başladı. Meteorolojinin açıklamasının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'un bazı gölgelerinde etkisini gösteriyor. Başkan Ekrem İmamoğlu İstanbul halkını uyardı: Dışarı çıkmayın!

Meteoroloji resmen açıkladı! Kar yağışı başladı! Ne kadar sürecek?

Günlerdir gündemden düşmeyen kar yağışı İstanbul başta olmak üzere birçok ilde bu sabahtan itibaren etkisini göstermeye başladı. Peki ne kadar sürecek? İşte meteorolojinin tahminleri...

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

İstanbul’da 5 gün sürecek kar yağışı başladı. Megakent, güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle birçok resmî ve özel kurum tatil edilmiş, çalışanlar ise izinli sayılmıştı. Peki İstanbul’da bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart’ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı!

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı. İzmir'de yer alan Soyak Siesta Oxygen projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 298 bin liradan başlıyor. Projede 30 aya kadar taksitte sıfır faiz uygulanıyor...

Locca Bodrum'da yaşam başladı!

Locca Bodrum'da yaşam başladı. Proje 21 villadan meydana geliyor. Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da villa tiplerine göre açık ve kapalı otopark alanları planlandı.

Bursa Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. Zirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu.

İzmir Park Yücesoy projesinde yaşam başladı!

İzmir Karşıyaka'nın yükselen değeri Örnekköy'de yükselen Park Yücesoy projesinde yaşam başladı. Tamamı 3 oda 1 salon dairelerden oluşan projede 8 farklı tipte konut yer alıyor.

İstanbul'da mevsimin ilk karı yağdı!

Kentte etkili olan soğuk havanın ardından yüksek kesimlerde mevsimin ilk kar yağışı başladı. Devam eden kar nedeniyle ana arterlerde ve ara yollarda trafik yoğunluğu oluştu.

Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nde çatı çalışmaları başladı!

Türkiye'nin heyecanla beklediği Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nin açılımına gen sayım başladı. Mayıs 2015'tc açılacak olan Symbol Kocaeli'nin çatı inşaat çalışmalarına başlandı...

kar yağışı başladı mı Haberi

kar yağışı başladı mı

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Akseki-Seydişehir karayolu trafiğe kapandı.


Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.


Trafik ekipleri zincirli araçların bile geçmesine izin vermezken, araçlar bölgedeki dinlenme tesislerine yönlendirildi. İlçede ilk ve orta dereceli okullar da tatil edildi.


Ekipler, yol açma çalışmalarına devam ederken, sürücüler çekme halatı bulundurmaları ve kış lastiği kullanımı konusunda...