02 / 05 / 2024

Karabağlar öğrenci yurdu

Karabağlar öğrenci yurdu

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Karabağlar'daki öğrenci yurdu tamamlandı! 

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

Yenka Konaklama Öğrenci Yurdu Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yenka Konaklama Öğrenci Yurdu Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İlker   Kazan ve Serkan Yenel ortaklığında kuruldu. 

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya Demre'de yeni öğrenci yurdu tamamlandı!

Antalya Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında hizmete açılıyor. Novu Öğrenci Yurdu'nda su, elektrik, temizlik ihtiyaçlarını Nef karşılayacak...

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

NEF'ten NOVU Öğrenci Yurdu!

NOVU Öğrenci Yurdu, NEF tarafından Merter'de inşa ediliyor. Yurt, öğrencilere kapılarını bu sene Eylül ayında açacak. NOVU, metro ve metrobüse 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

İzmir Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi'nin işbirliğiyle yaptırılacak Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atma töreni gerçekleşti. Misafirhanenin yapımı toplamda 6 milyon 228 bin TL’yi bulacak.

Edremit'te öğrenci yurdu için yer belirlendi!

İlçemizde eğitim-öğrenim gören yüksek okul öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde yapılması planlanan öğrenci yurdu için incelemelerde bulunuldu.

Balıkesir Edremit'e yeni öğrenci yurdu geliyor!

İlçemizde eğitim-öğrenim gören yüksek okul öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde yapılması planlanan öğrenci yurdu için incelemelerde bulunuldu.

Karabağlar öğrenci yurdu Haberi

Karabağlar öğrenci yurdu

Karabağlar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na kayıtlar başladı. Milliyet'te yer alan habere göre, Karabağlar Belediyesi modern ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla yurt binasının yapına başladı. Tamamlanan Tahsin Yazıcı Mahallesi’ndeki Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu toplam 8 kattan oluşuyor. 3’er kişilik olmak üzere toplam 91 oda ve 1 engelli odasının bulunduğu yurt,  toplam 274 yatak kapasiteli.

İçinde kütüphane, çalışma odası, dinlenme odası, çok amaçlı salon, spor salonu, yemekhane, revir, ziyaretçi salonu, mutfak, sığınak ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğu yurtta 24 saat güvenlik personeli dönüşümlü olarak görev...