25 / 07 / 2024

karabağlara taziye evi mi inşa edilecek

karabağlara taziye evi mi inşa edilecek

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak.

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran Bakırköy'de evi olanları uyararak, "Kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!" dedi.

TOKİ'den hiç evi olmayan vatandaşlara ucuz konut fırsatı!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak projesini açıkladı. Proje kapsamında, hiç evi olmayan vatandaşlar yapılacak olan bu kampanyadan faydalanabilecekler. TOKİ başvuruları nasıl yapılacak? TOKİ'ye kimler başvurabilir? 

Hiç evi olmayana 500 bin TL konut desteği! 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Dar gelirli aileler için çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hiç evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlıyor. Peki 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Hiç evi olmayanlara bakanlıktan 500 bin TL'ye varan konut desteği! Konut desteği nasıl alınır 2024?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği veriyor. Peki Aile Bakanlığı'nın konut desteği nasıl alınır?

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi neredeyse oturulamayacak halde olan vatandaşlar, devlet desteği ile en az 35 bin TL’den başlayan destek imkanlarından faydalanabilecek. Devletin vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği destek çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Evi olanlara para iadesi müjdesi verildi! 5 yıllık geriye dönük ödemenizi hemen alın!

Evi olan vatandaşlara müjde verildi. 5 yıllık geriye dönük ödemeniz için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kiracı evi göstermezse davalık olabilir mi?  

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki 'sancılı' ilişki, mahkemeye bu defa da 'yer gösterme' anlaşmazlığı için taşındı. Kiracı, satışa çıkarılan evi alıcılara gezdirmeye karşı olumsuz tepki veriyor. Mülk sahipleri ise yer gösterme izni davası açmaya başladı bile. 

Kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ev sahipleri isterse kiradaki evini satabiliyor. Bu süreçte kiracıların alıcılara evi göstermesi gerekiyor. Peki, kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

karabağlara taziye evi mi inşa edilecek Haberi

karabağlara taziye evi mi inşa edilecek


Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak. Karabağlar Belediyesi'nin, vatandaşların acılı günlerinde kullanması için projelendirdiği Refet Bele Taziye Evi'nin temelini 21 Kasım Cumartesi günü atacağı öğrenildi. Refet Bele Mahallesi'nde temeli atılacak olan taziye evinin, toplam bin 85 metrekarelik alanda inşa edileceği ve sosyal kültürel tesis olarak hizmet vereceği ifade edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.




Yeni...