29 / 04 / 2024

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi neredeyse oturulamayacak halde olan vatandaşlar, devlet desteği ile en az 35 bin TL’den başlayan destek imkanlarından faydalanabilecek. Devletin vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği destek çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.



 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sıklıkla dar gelirli aileler ve ihtiyaç sahipleri için yapılan yardımlara bir yenisi daha eklendi.

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Ev tadilat ve onarımları için yardım desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan projelerin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Duyurulan yeni proje kapsamında evinde tadilat yapmak isteyen ailelere fırsat tanındı. Bu proje sayesinde evinde bakım onarım işlemleri gerçekleştirmek istene vatandaşlar, belirli şartları karşılamaları durumunda geri ödemesiz yardımdan anında faydalanabilecek. 

Hane tadilat, büyük onarım ve yapım programı adı altında nakit yardımları yapılmaya başlandı. Belli şartları karşılayan vatandaşlar 30 bin TL’den 300 bin TL’ye kadar ödeme alabilecek. Ödeme miktarlarındaki değişim ise hanenin ihtiyacına göre belirlenecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön