16 / 05 / 2024

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi neredeyse oturulamayacak halde olan vatandaşlar, devlet desteği ile en az 35 bin TL’den başlayan destek imkanlarından faydalanabilecek. Devletin vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği destek çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.



 Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Kimler yardımdan faydalanacak

Hane tadilat, büyük onarım ve yapım programı çerçevesinde yapılan ödemeler 35 bin TL – 300 bin TL arasında değişim gösterecek. Ev onarımı için 35 bin TL - 100 bin TL aralığında ödeme gerçekleştirilecek. Prefabrik evler için 200 bin TL destek ödemesi sağlanırken beton evler için bu ödeme 300 bin TL olacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek bu yardımda, evini yenilemek isteyen vatandaşlar için sunulan ödeme desteğinden faydalanmak için bazı şartları karşılamak gerektiğinden her vatandaş bu ödemeden faydalanamayacak. Bu ödemeden faydalanabilecek vatandaşlar SYDV tarafından belirlenecek. Vatandaşlar ikamet ettikleri yere en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ödeme başvurularında bulunabilecek. Heyetin kararına göre kişilerin bu ödemelerden faydalanıp faydalanmayacağı belirlenecek. Destek ödemesinden faydalanmaya uygun vatandaşlar kısa süre içinde ödemelerini alabilecek.

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Sosyal destek alanlar bu rakamlara göz atın! Tek tek açıklandı! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası...

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! Mayıs ayında hesabınıza 3.038 TL yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön