30 / 04 / 2024

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan tam 40 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. Çalışmayanların bile faydalanabileceği, tam 3 bankadan gelen destek ile 40 bin TL ödeme kampanyası ile vatandaşlar kolaylıkla bu imkandan faydalanabilecek. İşte haberin detayları...



Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

3 bankadan vatandaşlara büyük destek

Nakit sıkıntısı yaşayan ve geliri olmayan vatandaşlar için sunulan 40 bin TL kampanyasının duyurulması ile birlikte vatandaşlar bu kampanyadan faydalanmanın yollarını aramaya başladı. TEB, Yapı Kredi Bankası ve Vakıfbank müşterisi olan vatandaşlara nakit desteği verilecek. Verilen bu ihtiyaç kredisinde gelir belgesi talep edilmeyecek. Üstelik faiz oranlarının çok düşük olması ile dikkat çekiyor.

Gelir belgesi olmadan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar Yapı Kredi, Vakıfbank ve TEB üzerinden başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilecek. 36 aya varan taksit seçenekleri sayesinde en uygun ödeme programlarını kendileri oluşturabilen vatandaşlar, zorlanmadan geri ödeme yapabilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön