21 / 05 / 2024

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

Gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan tam 40 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. Çalışmayanların bile faydalanabileceği, tam 3 bankadan gelen destek ile 40 bin TL ödeme kampanyası ile vatandaşlar kolaylıkla bu imkandan faydalanabilecek. İşte haberin detayları...



Gelir belgesiz tam 40 bin TL alabileceksiniz! bu 3 banka üzerinden başvurabilirsiniz!

İhtiyaç başvurularında faiz oranları ne kadar olacak

Gelir belgesi olmadan kredi başvurusu yapılabilecek TEB ihtiyaç kredisinin faiz oranları 1,55 olarak belirlendi. Aylık ödeme tutarının oldukça az olması ve 36 ay taksit seçeneğinin sunulmasının yanı sıra 3 ay erteleme imkanı da sunulmaktadır. TEB ihtiyaç kredisi başvuruları için TEB şubelerinden veya TEB mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu için Vakıfbank şubelerine gidebilir veya Vakıfbank mobil bankacılıktan işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Gelir belgesi olmadan düşük faiz oranlarıyla 36 aya kadar ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için faiz olanı 1,89 iken 12 ay, 24 ay ve 36 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleri de mevcut. Ayrıca ödeme dönemleri 1, 2 ve 3 ay olarak belirlenebilecek.

Yapı Kredi Bankası’ndan da yapılabilen ihtiyaç kredisi başvuruları hem şubelerden hem de mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebilecek. Gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan 2,79 faiz oranlarıyla 36 aya kadar taksitlendirme yapılabilecek. Ayrıca 3 ay erteleme seçenekleri sayesinde vatandaşlar, sıkıntı yaşamadan kolaylıkla kredi ödemelerini yapabilecek. 

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları nelerdir? Devlet destekli evlilik kredisi hangi banka veriyor?

Ziraat Bankası resmen duyurdu. Ziraat Bankası çıldırdı. Hemen bakın

Anket sonuçları açıklandı! Merkez Bankası’nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön