03 / 05 / 2024

karabağların sorunları

karabağların sorunları

Karabağlar'ın 55 mahallesinde vatandaşlarla sürekli görüştüğünü ve ifade eden CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, ilçenin en öncelikli sorununun kentsel dönüşüm ve istihdam olduğunu belirtti...

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği 100 bin yeni konut için ilk kura çekilişi bugün İzmir Karabağlar projesindeki 750 adet konut için yapılacak.

Karabağlar'daki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

karabağların sorunları Haberi

karabağların sorunları

CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, ilçenin en öncelikli sorununun kentsel dönüşüm ve istihdam olduğunu söyledi. 

Karabağlar'ın 55 mahallesinde vatandaşlarla sürekli görüştüğünü ve insanların teveccühleriyle karşılaşmaktan memnun olduğunu ifade eden CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, düzenlediği geniş katılımlı toplantılarda Salih Erkek kentsel dönüşüm, istihdam, sağlık sorunları ve sokak köpeklerinin en ciddi sıkıntılar olarak ön plana çıktığını belirtti. 

Güçlü bir kadro ile seçime hazırlandığını belirten Erkek, "Karabağlar'ın tüm mahallelerini geziyoruz. En önemli sorunlar kentsel dönüşüm, istihdam, sağlık ve sokak köpekleri. Kadifekale Güzelleştirme Derneği olarak bölgeye hizmetlerde bulunduk. Şimdi bunu Karabağlar'ın geneline taşıyacağız" diye konuştu. 



Yeni...