19 / 05 / 2024

Karabük Özen Sitesi

Karabük Özen Sitesi

T.C. Merkez/Karabük 2. İcra Dairesi, Karabük merkez Yenişehir mahallesinde bulunan Özen Sitesi'ndeki daireyi 111 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Ağustos 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut!

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karabük sanayi sitesi yolu asfaltlanıyor!

Karabük Belediyesi, Kemal Oyman mevkiinde bulunan Antepoğlu Küçük Sanayi Sitesinde sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başladı. Ekipler, sanayi içerisinde bozuk olan yolları kazıyarak yeni asfalt yapacaklarını belirtti.

Karabük'te satılık arsa: 9 milyon 561 bin 387 TL!

Karabük İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 561 bin 387 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 5 Ağustos 2014 günü saat 11:00'da yapılacak.

Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi!

Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi'nin alt yapım işi ihale ediliyor. Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi'nin toplam keşif bedeli 1 milyon 270 bin TL olarak belirlendi. İhale 5 Ağustos 2014 günü gerçekleşecek.

Karabük'te 12 milyon 950 bin 873 TL'ye 86 metrekare arsa!

Karabük İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 12 milyon 950 bin 873 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek.

Karabük'te satılık arsa: 285 bin 839 liraya!

Milli Emlak Karabük merkez Öğlebeli mahallesinde yer alan 1.905 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 09:45'te gerçekleştirilecek...

Kardemir Karabük Demir Çelik sermayesini artırdı!

Kardemir Karabük Demir çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik var olan sermayesini artırdı.

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı!

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve arazözlerle yangın söndürme helikopterinin de katıldığı tatbikat, gerçeği aratmadı. Etkinlik, Hamzalar köyünde bulunan odun deposunda yapıldı.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı!

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi açılış galasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin konuşma yaptı.

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumu Karabük'te açıldı. NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı. NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral açılışa katılanlara teşekkür etti.

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı!

Tekirdağ Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi genel kurul toplantısını yaptı. S.S Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını Yapı Kooperatifi 2013 gerçekleştirdi.

Karabük Özen Sitesi Haberi

Karabük Özen Sitesi
Verilen ilan şöyle;


T.C. MERKEZ / KARABÜK 2. İCRA DAİRESİ

2012/227 TLMT.

TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:

Taşınmazın Bilgileri: Karabük Merkez, Yenişehir Mahallesi, 195 ada, 29 Parselde kayıtlı, 10/520 arsa paylı, (1421,60) m2 arsa üzerinde bulunan, kat mülkiyetti 2 blok kagir apartmandan, B Blok 1. kat 16 bağımsız bölüm numaralı meskendir.

Taşınmazın Özellikleri: Taşınmazın adresi, Karabük Merkez, Şirinevler Mahallesi, Kıbrıs Caddesi, Özen Sitesi B Blok No: 7'dir. Taşınmazın bulunduğu bölgede altyapı ve belediye hizmetleri tam olarak sağlanmıştır. Şehrin en gelişmiş bölgelerinden birinde yer almaktadır. Betonarme karkas olarak yapılmış bina, ayrık nizam olup, Bodrum kat + Zemin Kat + 5 Normal kattan oluşmaktadır. Her katta iki farklı kotta olmak üzere 4'er daire bulunmakta olup bina içerisinde aydınlatmaya yardımcı olmak...