19 / 05 / 2024

Karabük yapı izni alan daire sayısı

Karabük yapı izni alan daire sayısı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik, kurumun Mayıs 2019 ayı ile ilgili hazırladığı istatistik verilerini paylaştı.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karabük Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye kiralık iş yerleri!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahalle'de yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İş yerlerinin kiralama ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2020 projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi 17 Mart'ta!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Karabük Belen ilçesi 2'nci başvuru 14-31 Ekim’de!

Karabük  Belen Mahallesi’nde yapılacak olan TOKİ konutlarının 2’nci başvurularının 14 - 31 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini duyuruldu…

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabıyık tarafından kuruldu.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

Karabük yapı izni alan daire sayısı Haberi

Karabük yapı izni alan daire sayısı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik, Mayıs 2019 ayı ile ilgili hazırladığı istatistik verilerini açıkladı.

Tüketici fiyat endeksi

Ereğli Önder'de yer alan habere göre, ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 1,69 arttı. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi, Nisan 2019 Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi aylık yüzde 2.98 arttı. Hanehalkı Yurt İçi Turizm, IV. Çeyrek: Ekim-Aralık ve Yıllık, 2018 Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 333 bin kişi seyahate çıktı. Yıllık olarak değerlendirildiğinde, toplam seyahat sayısı bir önceki yıla göre yüzde 1.7 artarak 78 milyon 523 bin olarak gerçekleşti. 

Yapı ruhsatları

Nisan 2019'da ülkede toplam 84 bin 403 konut satıldı. Ocak-Mart, 2019 yapı ruhsatı verilen binaların yüzölçümü yüzde 37.7 azaldı, yapı kullanma izin belgesi verilen binaların yüzölçümü yüzde 29.4 arttı....