12 / 05 / 2024

Karaca Mağarası hangi ilimizdedir

Karaca Mağarası hangi ilimizdedir

Sarkıt ve dikit yoğunluğu ve tavan yüksekliği bakımından dünyanın sayılı mağaralarından biri olan Karaca Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi ziyaret etti.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! Haftalık çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor?

Milyonlarca çalışanı- yakından ilgilendiren haftalık çalışma saatlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki haftalık çalışma saatleri değişecek mi? çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor? İşte son dakika gelişmesi...

Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini kim karşılıyor?

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıkların çözümü için yeni dönem Eylül ayında başlamıştı. Peki, Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini hangi taraf karşılıyor? İşte detaylar...

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Kartlı doğalgaz nasıl ücretsiz olacak? Doğalgaz hangi tarihler arasında bedava?

Ücretsiz doğalgaz gündemde olan konulardan biridir. Bedava doğalgaz hangi tarihler arasında ücretsiz olacaktır, merkezi sistem doğalgaz ücretsiz mi? şeklinde bu konuya dair pek çok soru gelmektedir. İşte onlardan bazılarıdır!

1 - 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Hangi illerde ücretsiz olacak?

Resmi tatil günlerinde pek çok vatandaş toplu taşımların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Bundan dolayı da 1 – 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Sorusunun cevabını arıyor. Belirtilen tarihlerde hangi illerde toplu taşıma ücretsiz olacak? Sorusunun cevabı haberimizde...

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Karaca'da robot süpürgelerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Son dönemin popüler temizlik ürünlerinden robot süpürgeler Karaca mağazalarında kaç liradan satılıyor? İşte güncel fiyat listesi...

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Emekliliği 1999 girişli olmaları nedeniyle kılpayı kaçıran ve yıllarca mücadele veren EYT’lilerin haklarını alması için hazırlanan EYT Kanun Tasarısındaki ayrıntı tepki topladı. Mağduriyet gidermek için hazırlanan kanun tasarısının yeni mağduriyetler yaracağı yorumları yapıldı. Peki EYT Tasarısının

Karaca Mağarası hangi ilimizdedir Haberi

Karaca Mağarası hangi ilimizdedir


Sarkıt ve dikit yoğunluğu ve tavan yüksekliği bakımından dünyanın sayılı mağaralarından biri olan Karaca Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.


Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyü sınırlarında bulunan dünyaca ünlü damlataşı Karaca Mağarası'nda turizm sezonu sona erdi. 15 Nisan'da ziyarete açılan mağarayı 15 Kasım tarihine kadar toplam 61 bin 920 kişi ziyaret etti. İl Özel İdaresi tarafından işletilen mağaraya gelen yerli ve yabana turist sayısında bir önceki yıla göre yüzde 10 oranında artış olduğunu belirten II Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, 150 milyon yıl yaşında olduğu tahmin edilen mağaranın şehrin en önemli turizm merkezi olduğunu söyledi. Gümüşhane'nin en önemli turizm potansiyeli olan Karaca Mağarasının aynı zamanda bir cazibe merkezi olduğunu dile getiren Akdoğan, "Yeşil Yol projesiyle çok sayıda...