17 / 05 / 2024

karaca sineması

karaca sineması

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak.

Burak Karaca kimdir?

Mimar Burak Karaca kimdir? Burak Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Karaca, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Burak Karaca...

İnci Sineması'nın yerine yapılan projeye suç duyurusu!

İnci Sineması'nı yıkan otel ve AVM projesine istanbul Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Hakkı Sağlam suç duyurusunda bulundu.

Emek Sineması inşaatı ne olacak?

Tarihi Emek Sineması’nın yerine yapılan inşaata duyulan tepkiler devam ediyor. Sinema Yazarlar Derneği ve İstanbul Mimarlar Odası, mahkemece yürütmenin durdurulmuş olmasına rağmen inşaatın devam etmesini hukuksuzluk olarak niteledi..

Sinema sanatçıları Emek Sineması'nın inşaatının durdurulmasını istedi!

Sinema sanatçıları ve Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), Emek Sineması'na yapılan inşaat çalışması için verilen yürütmeyi durdurma kararının uygulanması çağrısı yaptı.

SİYAD: Emek Sineması'nda yıkımı durdurun!

Emek mücadelesi devam ediyor! Sinema sanatçıları ve SİYAD üyeleri Emek Sineması’nın yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı çıktığını hatırlattı.

Ulaş Karaca kimdir?

Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca kimdir? Ulaş Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Karaca, ne zamandan beri Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Emek Sineması inşaatı ne zaman bitecek?

Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ev sahipliğinde, Park Bosphorus Hotel'de Türk Filmi'nin 100. Yılı - En İyi 10'ları ödül töreni düzenlendi. Demircan törende Emek Sineması'ndan bahsetti..

Ayhan Karaca: Talep gelirse konut yaparız!

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

Sebahattin Karaca: Kyme Antik Kent turizme açılmalı!

Kuzey İzmir’in tarihi üzerine birçok makale ve araştırmaya imza atan Sebahattin Karaca, Kyme Antik kentinin turizme açılması gerektiği üzerine konuştu...

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Emek Sineması mimari olarak korunacak bir bina değil!

İzzet Çapa’nın Hürriyet gazetesinin Kelebek ekindeki bugünkü nüshasında yayımlanan, “ Emek Sineması'nın son durumunu binanın ortağı anlattı ” başlıklı yazısı şu şekilde;

İşte Emek Sineması'nın son hali!

Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmaları 2 senedir tartışılıyor. Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı çalışmalarda sona yaklaşıldı. inşaat şirketi yöneticileri, Emek’in orijinal halinin koruduğunu söylüyor.

Grand Pera'da Emek Sineması gala ile açılacak!

Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Emek’i orijinal halinin koruduğunu söyleyen inşaat şirketi yöneticileri, yasal mevzuatlar çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

karaca sineması Haberi

karaca sineması

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. Eğede son söz isimli internet sitesinin haberine göre yaz nedeniyle kapalı olan İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak. Yine kentin en eski sinemalarından olan İkinci Kordon'daki izmir Sineması'nm da kiracı aradığı iddia edildi. Bu sinemaların kapanması ile İzmir kent merkezinde bağımsız sinema salonu kalmayacak. Bir zamanlar Kemeraltı'nın simgeleri olan Sema, Şan, Konak ve Çınar Sinemaları ile Karşıyaka'nın simge sinemaları olan Melek Sineması ve Karşıyaka Sineması da kapanmıştı. 


AVM'lere dayanamadık Kaya Prestige ve Karaca Oteli'nin Sahibi Mustafa Kaya, alışveriş merkezlerindeki sinema zincirlerinin rekabetine dayanamadıklarını söyledi. Yaz sezonu nedeniyle Karaca Sinemasının kapalı olduğunu belirten Kaya, "Belki sezonda açacağız ama belli değil....