27 / 04 / 2024

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatı

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatı

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu problemini ortadan kaldıracak olan isale hattı inşaatı tamamlandığında Antalya şehir merkezinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı karşılanacak.

2 milyon memura kötü haber! Maaşlar bir anda düşebilir! 

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 18 Ocak 2024'te almış olduğu bir kararla, kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanabilmesi için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartı iptal edildi. Peki bu durum maaşları nasıl etkileyecek? 

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

6 Mart haftasında hangi şirketler temettü verecek? Hangi şirket ne kadar temettü ödemesi yapacak? Siz de hemen bakın!

Borsa İstanbul’da 6 Mart haftasında, payları işlem gören 2 şirket, hissedarlarına temettü ödemesi gerçekleştirecek. Peki 6 Mart haftasında hangi şirketler temettü verecek? Hangi şirket ne kadar temettü ödemesi yapacak? Siz de hemen bakın!

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatı Haberi

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatı

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatında çalışmalar devam ediyor.  Tesisin tamamlanması ile birlikte 43 kilometrelik hat ile şehir merkezine yılda 166,5 milyon metreküp su sağlanacak" bilgisini verdi. 


Sabah...