19 / 05 / 2024

Karadeniz deprem 29 nisan

Karadeniz deprem 29 nisan

Karadeniz'de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Bu sabah saat 07:40 sıralarında Karadeniz açıklarından geldi..

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Doğu Karadeniz için korkutan deprem açıklaması: Denizin içindeki faylar riskli! 

Trabzon açıklarında gece meydana gelen 2,8 büyüklüğündeki depremin ardından Doç. Dr. Murat Özkaptan, önemli uyarılarda bulundu ve deprem riskini değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta peş peşe depremler meydana geldi. Önce akşam 19.25’te yaşanan 4.2 şiddetindeki depremin ardından gece 03.29’da da 3.1 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

Altın fiyatlarında büyük deprem! 29 Ekim 2023 canlı altın fiyatlarını görenler inanamıyor! Acil bakın!

29 Ekim 2023 canlı altın fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün kaç TL? İşte 29 Ekim 2023 canlı altın fiyatları...

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Deprem uzmanından flaş Karadeniz uyarısı: 5 ilde yıkım büyük olacak! En az 6.6 şiddetine hazır olun! 

Türkiye'de deprem riski en düşük illeri arasında gösterilen Trabzon, Karadeniz fayı sebebiyle yeniden gündem oldu. Deprem uzmanı Trabzon dahil Karadeniz'deki 5 ili uyardı. İşte o flaş açıklama...

SON DAKİKA! 3.5 şiddetinde deprem! 

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 17:29 sularında 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşanan depremin  3.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Muğla'da deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Muğla'da gece 03:29'da deprem oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Deprem hasarında ödenen tazminat tutarı 29,5 milyar TL'ye ulaştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin şu ana kadar 29,5 milyar Türk Lirası ödeme yaptıklarını dile getirdi.

Depremden etkilenen 4 ilde Toplum Yararına Program için 29 bin 280 kişilik ek kontenjan!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketlerinin yaralarını sarmak için Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya Toplum Yararına Program kapsamında 29 bin 280 kişilik kontenjan tahsis edildiğini açıkladı. 

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Karadeniz deprem 29 nisan Haberi

Karadeniz deprem 29 nisan

Karadeniz'de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi.

Bu sabah saat 07:40 sıralarında Karadeniz açıklarından geldi.


Karadeniz açıklarında sabah saatlerinde, 7:40 sıralarında 4 büyklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi tarafından açıklanan Karadeniz depremine ilişkin ilk verilere göre, depremin Karadeniz açıklarında yerin 14 kilometre açığında 4.0 büyüklüğünde gerçekleştiği kaydedildi.


Yaşanan Karadeniz depreminin İstanbul'dan da hissedildiği gelen bilgiler arasında.ğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.


Saat 07.40'ta meydana gelen deprem 14,1 Km deniz dibinde...