04 / 05 / 2024

Karakoçan TOKİ

Karakoçan TOKİ

Elazığ'da 8 Mart 2010 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan Başyurt Köyü'nde oturanlar için Karakoçan'da TOKİ tarafından yaptırılan deprem konutlarında sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ederek özel sektöre örnek teşkil eden bir şehircilik hamlesi başlattıklarını söyledi. 

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Elazığ Karakoçan'da kiralar TL olarak ödensin kampanyası!

Nüfusunun büyük kısmı Avrupa'da yaşadığı için, 'Avrupalı ilçesi' olarak bilinen, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kiraların Türk lirası olarak ödenmesi için kampanya başlatıldı. 

Elazığ Karakoçan'da kirada TL dönemi başladı!

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Kentsel dönüşümde büyük değişimler yaşanıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen Gönül Sohbetleri’nin sonuncusuna katılım gösterdi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Samsun İlkadım yerinde dönüşecek!

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en eski yerleşim yeri olan İlkadım’ın geleceğinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Samsun İlkadım'ın çehresi dönüşümle değişecek!

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi Hastane ve Kökçüoğlu Mahallesi'ndeki vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Karakoçan TOKİ Haberi

Karakoçan TOKİ

Elazığ'da 8 Mart 2010 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan Başyurt Köyü'nde oturanlar için Karakoçan İlçesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan deprem konutlarında sorunlar bitmedi. 


Yaptırılan 4 katlı binalardaki ısınma sistemi çalışmayınca depremzedeler ısınmak için havalandırma boşluklarını delip odun sobası kurarak odun ve tezek ile ısınmaya çalışırken, sobaların yakılması sırasında diğer dairlerin Duman içinde kaldığı belirtildi. 


Müstakil olarak yapılan deprem konutlarının bazılarında duvar hem de balkon zeminlerinde çökme ve çatlaklar meydana geldi. 


Göl pınar mahalle Muhtarı Ferdi Demir, konutların oturma ve kullanılmaya elverişli olmadığını belirterek, şöyle dedi: "Yapılan müstakil deprem konutları iki yıl oldu bizlere teslim edileli, iki yıl içinde evlerde çatlamalar, banyoda, su tesisatında ve tavanlarda akmalar ve su patlakları meydana geldi. Dışarıda toprak zeminde kaymalar, balkonlar evlerden kopmaya başladı. Vatandaş, bir deprem...