14 / 05 / 2024

Karaköprü yatırımları

Karaköprü yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Bosna Hersek'teki Türk yatırımları ne durumda?

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticareti geliştirmek ve Bosna Hersek'teki Türk yatırımlarını arttırmak amacıyla 2010 yılında kurulan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı, faaliyetleriyle iki ülke arasında "köprü" vazifesi görüyor.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları ikiye katlandı!

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkule yaptığı yatırımlar son 3 yılda 2 milyar 621 milyon dolardan 5 milyar doların üzerine çıkarak 2'ye katlandı.

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

Antalya Serik'e imar planı ile önemli yatırımlar yapılacak!

Türel;''Duble yollar ile Belek'e gideceksiniz, köprülü kavşaklar ile Antalya'ya kesintisiz ulaşacaksınız. İmar planı ile çok önemli yatırımlar alacaksınız'' şeklinde konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Karaköy'deki yatırımlar fırtına koparacak!

Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı. Butik oteller hariç yapılan otellerin yatırım değeri 320 milyon doları buluyor.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi açıldı!

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Karaköprü yatırımları Haberi

Karaköprü yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine ilk olarak Karaköprü Belediyesi ile başlayan Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte ilçe genelindeki çalışmaları değerlendirdi.


Ziyarette Başkan Çiftçi, Karaköprü'de altyapı anlamında büyük çalışmaları imza attıklarını söyledi. Rakamlar vererek çalışmaları sıralayan Başkan Çiftçi, "Karaköprülüler için hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tüm çabalarımız halkımızın refahı ve huzuru içindir. Bu anlamda altyapı başta olmak üzere, yeni yol ve bulvarlarla ilçemizde geleceği esas alan çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.


BAYDİLLİ, "KARAKÖPRÜ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞİYOR"


Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Karaköprü'nün her yıl yüzde 15'lik büyüme yaşadığını belirterek, "İlçemiz her alanda gelişerek daha da büyüyor. Bu anlamda gerek Büyükşehirimizin gerekse ilçe...