16 / 06 / 2024

karaköy inşaat sektörü

karaköy inşaat sektörü

Son yıllarda birçok galerinin açılmasıyla sanat meraklılarının uğrak noktası olan Karaköy, çevrede doğan konsept kafelerle gençlerin de ilgi odağı haline geldi. Tarihsel dokusu ve deniz kenarı konumuyla semt, artık o köhne görünümünden çok uzak...

İngiltere'de inşaat sektörü beklentinin üzerinde büyüdü!

Markit/CIPS verilerine göre, İngiltere inşaat sektörü satın alım yöneticileri endeksi Nisan'da beklentinin üzerine çıkarak yüzde 52,5 seviyesine yükseldi.

Türkiye'nin büyümesinde en çok katkıyı inşaat sektörü sağladı!

2017 yılının birinci çeyreğinde yüzde 5.2 büyüyen Türkiye ekonomisi, ikinci çeyrekte de yüzde 5.1 büyüdü. Büyümeye en büyük katkıyı inşaat yatırımları ve ihracat verdi...

Kahramanmaraş inşaat sektöründe iddialı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında 1,5 milyon konut satışının planlandığı inşaat ile ilgili sektör raporu hazırladı Karaküçük, inşaat sektör raporunun yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirtti.

İnşaat sektörü KDV'de indirim, iadede yüksek ceza istiyor!

İstanbul'da düzenlenen inşaat ve konut konferansında gündem yüksek vergiler ve sektörün korunaksızlığı oldu. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım 2015 yılının inşaat sektörü için önemli olacağını belirtti.

Türk kapı sektörü, inşaat sektörü ile birlikte büyüyor!

Türkiye'de 1970'li yıllar dan itibaren nüfusun ve dolayısıyla konut ihtiyacının artmaya başlaması ve ölçek ekonomilerinin oluşması ile birlikte, Türk kapı sektörü, inşaat sektörünün bütünü ile beraber gelişmeye başladı.

Nazmi Durbakayım: 2015'te inşaat sektörü yüzde 14 büyür!

2015'in gayrimenkul ve inşaat sektörü için çok önemli bir dönüm noktası olacağını belirten İNDER Başkanı Durbakayım, " Yüzde 13-14 büyüme bekliyoruz " dedi.

İnşaat sektörü yüzde 15'e yakın büyür!

2015'in gayrimenkul ve inşaat sektörü için çok önemli bir dönüm noktası olacağını belirten İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, "Yüzde 13 - 14 büyüme bekliyoruz " dedi.

İnşaat sektörü 2015 yılına umutlu bakıyor!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı." dedi..

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe büyüme yavaşladı!

Ortadoğu'da yaşanan iç savaş ve çatışmalar inşaat sektörüne de darbe vurdu,. İMO Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "inşaat sektörü, 2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi bir büyüme gösteremedi.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

İnşaat sektörü 2014 yılında yerinde saydı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş 2014 yılında inşaat sektörünü değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

karaköy inşaat sektörü Haberi

karaköy inşaat sektörü

Galataport olarak bilinen ve Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi’ne kadar uzanan bölgeyi kapsayacak proje Karaköy’e canlılık getirdi. Mayıs ayında ihalesi yapılan ve çok sayıda turist bekleyen proje, ilk uğrak yeri Karaköy’ü de dönüştürmeye başladı bile. 


Yatırımcılar peşini bırakmıyor 

Küçük dükkânlar büyük rakamlara satılıyor. Birçok bina da restore edilip yatırımcılar tarafından kafe ve bara dönüştürülüyor. Beyoğlu ve Tarihi Yarımada’ya da yakın olması, yanı başında Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Modern gibi sanat merkezlerinin olması nedeniyle de galeriler ve kafelerin sayısı her geçen gün artıyor.


KÜÇÜK GALERİLERLE BAŞLADI


Bölgedeki hareket ara sokaklarda küçük galerilerin doğmasıyla başladı. Egeran, Apel, Edisyon, Mana, Pi Artworks, Elipsis başta olmak üzere birçok galeri açıldı. Hâl böyle olunca da Karaköy, İstanbullu sanatseverlerin uğrak noktası oldu. Burayı mekân olarak deneyen galeriler de...