03 / 05 / 2024

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Halk GYO'nun Salıpazarı arsasının değeri belli oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsasına ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre arsanın KDV dahil piyasa değeri 11 milyon 245 bin TL olarak açıklandı.

Halk GYO Salıpazarı Oteli'nin piyasa değeri 118 milyon TL oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı Otel Binası'na ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre otelin KDV dahil piyasa değeri 118 milyon TL olarak açıklandı.

Halk GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan "Karaköy Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Salıpazarı oteli 2020 yılı değerleme raporu!    

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı otele ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Salıpazarı arsası 2020 yılı değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsası 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Konut kredilerinde yüzde 31 pazar payına ulaştık!

'Bankacılık Söyleşileri' kapsamında değerlendirmelerde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın; "Kredilerinde yüzde 31 pazar payına ulaştık" dedi...

Halk GYO Salıpazarı otel binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Salıpazarı Otel Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Salıpazarı arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıportföyünde yer alan İstanbul merkezli İstanbul Salıpazarı arsası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Salıpazarı otel binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Salıpazarı otel binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor Haberi

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor

Dünyanın dev gemilerini İstanbul'a çekecek Salıpazarı Liman Projesi'nin detayları belli oldu. Projenin yeni kruvaziyer terminalinin detaylarına SABAH ulaştı. Limana, dünyada bir ilk olacak gemi körük sistemi yapılacak. Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak. Terminal alanına rıhtım boyunca tünelle ulaşacak olan yolcular, pasaport kontrol ve gümrük işlemlerini zemin altında çözecek. 


SAHİL HALKA KALACAK 

Böylece Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan 1.2 km'lik sahil şeridi de halkın kullanımına bırakılacak. Yerin altındaki kullanımlara, alanın üç yerinden araç rampalarıyla ulaşılacak, bu rampalar diğer katlara farklı noktalardan bağlantıyı sağlayacak. Yeni terminal eskisinin iki katından daha büyük olacak. 


2018'DE HİZMETE GİRİYOR 

Binada, yüksek standartlarla planlanmış bekleme alanları, biletleme kontuarları, devlet otoriteleri için kullanım alanları, duty free dükkanları, teknik alanlar yer alacak. İnşaat çalışmalarına 2016'da başlanması...